Sasomange & Toyzzz te nagrađuju!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Trotinet Mic Max
  • 2x Set za tetovaže

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada za decu

Opis

Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije. Svi učesnici moraju biti punoletni.

Mehanizam

Facebook:

  • Za učešće na Konkursu na društvenoj mreži Facebook potrebno je da budeš korisnik Facebook-a, pratiš Sasomange Facebook stranicu i Toyzzz Facebook stranicu, da u komentaru ispod posta u kome se nalazi opis konkursa napišeš koji poklon želiš i kome bi prosledio navedenu nagradu.

Instagram:

  • Za učešće na Konkursu na društvenoj mreži Instagram potrebno je da budeš korisnik Instagram-a, pratiš Sasomange Instagram profil kao i Toyzzz Instagram profil, da u komentaru ispod posta u kome se nalazi opis konkursa napišeš koji poklon želiš i kome bi prosledio navedenu nagradu.

Postavljanje komentara sa lažnih profila je zabranjeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji će biti obrisani.

Konkurs je podeljen u 2 (dve) faze, i to:

  1. Faza prijavljivanja za konkurs – prijava će biti moguća od dana 29.10.2021. godine do 03.11.2021. godine. do 14:59.
  2. Faza izbora dobitnika – 03.11.2021. godine do 16h.

Biranje pobednika

Osnovni kriterijum za dodelu nagrade je kreativnost pri pisanju traženog odgovora.

Pobednik će biti obavešten slanjem privatne poruke sa zvanične Sasomange Facebook stranice i Instagram profila, objavom na Facebook i Instagram story formatu na zvaničnim Sasomange stranicama.

Organizator prikuplja sledeće lične podatke od dobitnika nagradnog konkursa: ime, prezime, adresa stanovanja i broj mobilnog telefona.

Lični podaci će se čuvati u bazama Organizatora dokle god ne preuzmete nagradu ili ne opozovete svoj pristanak.

Ukoliko dobitnik nagrade odustane od osvojene nagrade, nagrada će biti dodeljena sledećem dobitniku, koji će isto biti odabran od žirija kreiranog od strane Organizatora.

Ovaj Konkurs se ne odvija u organizaciji ili realizaciji društvenih mreža Facebook i Instagram i u njemu Instagram i Facebook ne učestvuju ni kao sponzor, ni kao administrator.

Nagradu obezbeđuje BOJ KOMERC Zemun i odgovoran je za dostavu nagrade. Za sve potencijalne poreske obaveze odgovoran je BOJ KOMERC, Zemun.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CVnEGC1K7sw
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x