SBB Survivor

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 20x SBB jastuk

Ukupan broj nagrada: 20

Opis

Na konkursu mogu da učestvuju svi punoletni državljani Srbije sa prebivalištem u Srbiji i korisnici su nekog od SBB paketa (imaju broj ugovora).
Svi koji ispunjavanju gore navedene uslove imaju pravo učešća u nagradnom konkursu, izuzev zaposlenih kod organizatora, marketinških i PR agencija koje učestvuju u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih porodica.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram profil @mojsbb
  2. Napiši u Instagram komentaru ispod najave nagradne igre šta ti misliš ko je pobednik iz Crvenog i Plavog plemena?

Komentare možeš ostavljati do početka emitovanja finala Survivora u nedelju, a 20 pobednika će biti proglašeni u ponedeljak 06.06. do 17 časova. Srećno!

Komentar se mora postaviti sa privatnog naloga, nije dozvoljeno postavljati sa lažnih (nevažećih) naloga.

Izbor dobitnika

Pobednici konkursa biće izabrani preko random picker aplikacije i obavešteni o preuzimanju nagrade najkasnije do ponedeljka 6. juna 2022. u 17 časova.

Dobitnik je u obavezi da u roku od 24 sata od proglašenja dobitnika, SBB-u odgovori na istu i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom roku (24 časa) ne obavesti SBB o prihvatanju nagrade, gubi pravo na dobijenu nagradu i žiri bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Ukoliko dobitnik nije sa teritorije Beograda, dužan je da po svoju nagradu dođe na naznačeno mesto u Beogradu ili će mu nagrada biti isporučena na kućnu adresu.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CeWP5FoqQ96
Gost
1 Komentar
Igor
Igor
 pre godinu
Samo mi fali da reklamiram SBB u boravku 🙂
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x