Sinalco - otvori igru

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 4x Glavna nagrada - Sony PS4 konzola + Vivax TV 55 + lazy bag
 • 12x Nedeljna nagrada - Noćenje na Zlatiboru za dve osobe 3 dana/2 noći, u nekom od unapred predloženih termina
 • 996x Dnevna nagrada - kod za aktiviranje video igre "PES2021"

Ukupan broj nagrada: 1.012

Tipovi nagrada televizor tehnika putovanje igračka konzola

Opis

Pravo da učestvuje u nagradnoj igri imaju sva fizička lica, državljani Republike Srbije i strani državljani, sa prebivalištem, odnosno boravištem na teritoriji Republike Srbije, koja kao kupci u maloprodajnim objektima kupe bilo koji od proizvoda iz asortimana Priređivača, u periodu od 24.05.2021. godine do 16.08.2021. godine, i pošalju prijavu putem SMS poruke na broj 3322, sa sledećom sadržinom:

BI broj fiskalnog računa(razmak)ime(razmak)prezime(razmak)mesto prebivališta.

Kupi Sinalco

Slanjem ispravne SMS poruke, sa svim podacima, učesnik stiče pravo da učestvuje u jednom izvlačenju dnevnih nagrada, jednom izvlačenju nedeljnih nagrada, kao i u izvlačenju glavnih nagrada.

Sa izvršenom jednom prijavom, lice može biti dobitnik samo jedne dnevne, nedeljne i glavne nagrade.

Troškove slanja SMS poruke snosi pošiljalac, odnosno učesnik u nagradnoj igri, a cena SMS poruke se naplaćuje po redovnim cenama za korisnike mreža MTS, Telenor i A1.

Jedno lice može izvršiti prijavu putem SMS-a i učestvovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, ali sa različitim brojevima fiskalnog računa. Svaka ponovna prijava sa istim brojem fiskalnog računa će biti nevažeća.

Učesnik nagradne igre je dužan da čuva fiskalni račun ili kopiju računa kao dokaz kupovine i provere fiskalnog računa prilikom uručivanja nagrade.

Ukoliko je dobitnik neke od nagrada maloletno lice ili lice lišeno poslovne sposobnosti, nagradu će za njega i u njegovo ime preuzeti zakonski zastupnik, odnosno roditelj, staratelj. Svojstvo zakonskog zastupnika se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih, odnosno odlukom o starateljstvu donetom do strane nadležnog organa. Priređivač zadržava pravo da, po sopstveno nahođenju, izvrši proveru dostavljene dokumentacije.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika svih nagrada će se izvršiti automatski, odnosno nasumičnim odabirom od strane kompjuterskog programa tako što će se za svaku od nagrada najpre izvući dobitnici, a potom i dve rezerve.

Izvlačenje 12 dnevnih nagrada u toku dana će se održavati svakog dana tokom trajanja nagradne igre na svakih sat vremena u periodu od 09.00h do 21.00h. U izvlačenju dnevnih nagrada učestvuju sve prijave dostavljene prethodnog dana, u periodu od 00:01h dana do 23:59h. Poslednje izvlačenje dnevnih nagrada će se održati dana 16.08.2021. godine.

Izvlačenje 1 nedeljne nagrade će se održavati ponedeljkom u 12:00h, za prethodnu nedelju. U izvlačenju nedeljnih nagrada učestvuju sve prijave dostavljene prethodne nedelje u periodu od ponedeljka od 00:01h do nedelje do 23:59h.

Izvlačenje 2 glavne nagrade će se održati dana 05.07.2021. i 16.08.2021. u 14:00h.

Obaveštavanje dobitnika, način i rok ostvarivanja nagrada

Dobitnici dnevnih nagrada će biti obavešteni putem SMS poruke poslate na telefonski broj sa koga je izvršena prijava, a dobitnici nedeljnih i glavnih nagrada će biti direktno kontaktirani od strane Priređivača putem telefonskog broja sa koga je poslat SMS sa prijavom.

Rok za preuzimanje nagrada je 20 (dvadeset) dana od dana izvršenog obaveštenja od strane Priređivača, nakon čega dobitnik nema pravo da potražuje nagradu od strane Priređivača.

Spisak dodeljenih nagrada će takođe biti objavljen najkasnije u roku od 10 (deset) dana od dana završetka nagradne igre, odnosno najkasnije do 26.08.2021. godine na internet stranici www.otvoriigru.rs.


U nagradnoj igri učestvuju svi proizvodi Priređivača, odnosno:

 • „Sinalco Cola“, PET ambalaža od 2L, 1,5L i 0,5L,
 • „Sinalco Orange“, PET amblaža od 2L, 1,5L i 0,5L,
 • „Sinalco Ananas“, PET ambalaža od 2L,
 • „Sinalco Exotic“, PET ambalaža od 2L,
 • „Sinalco Cassis“, PET ambalaža od 2L,
 • „Sinalco Lemonade“, PET ambalaža od 2L,
 • „Sinalco Rosso“, PET ambalaža od 2L,
 • „Sinalco Energis“, PET ambalaža od 1,5L i 0,33L i limenka 0,25L.

Sajt igre

otvoriigru.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x