Sipaj gorivo i osvoji skuter

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Skuter Yamaha Neo's 4T
  • 4x MOL PLUS KLUB kartica sa 25.000 bonus poena
  • 30x MOL PLUS KLUB kartica sa 5.000 bonus poena

Ukupan broj nagrada: 37

Tipovi nagrada motor prevoz gorivo

Opis

Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica koja su državljani Republike Srbije (izuzev Kosova i Metohije), i koji tokom trajanja nagradne igre u bilo kojem prodajnom objektu mreže MOL Srbija ostvare jednokratnu kupovinu od najmanje 15L nekog od sledećih motornih goriva: EVO 95, EVO 95 Plus, EVO Dizel, EVO Dizel Plus ili TNG.

Svaki učesnik nagradne igre može neograničen broj puta da učestvuje u istoj, ukoliko je svaki put ispunio uslove učestovanja i sproveo gore navedenu proceduru.

Svaka obavljena kupovina zajedno sa registracijom podataka o učesniku na sajtu, automatski se beleži kao prijava učešća u nagradnoj igri koja nosi poseban broj i taj broj učestvuje u izvlačenju nagrada.

Učesnik je dužan da sačuva fiskalni račun o obavljenoj transakciji na osnovu koje je izvršio registraciju, kao dokaz o učestvovanju u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada

Sve pristigle ispravne registracione prijave sakupljaće se u jedinstvenu bazu podataka iz koje će nasumičnim softverskim odabirom biti izvučeni dobitnici nagrada.

Izvlačenje dnevnih nagrada će biti održano svakog radnog dana od 13.07.2021. do 11.08.2021. godine u 12h.

Izvlačenje nedeljnih nagrada će biti održano svakog ponedeljka za prethodnu nedelju počevši od 19.07.2021.

Izvlačenje glavne nagrade će biti održano 11.08.2021. godine u 12h.

Jedan učesnik nagradne igre identifikovan putem ispravne registracije, može osvojiti više nagrada u nagradnoj igri, ali isključivo po osnovu različitih registrovanih transakcija.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će kontaktirati dobitnike putem telefona koji su dobitnici uneli na elektronskoj prijavi u roku od 7 radnih dana od izvlačenja dobitnika, kada će biti dogovoren način preuzimanja nagrade.

Dobitnicima će nagrade biti uručene najkasnije 10.09.2021. godine.

Sajt igre

evo.molserbia.rs/promocije
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x