Smoki 50 godinа nemа greške

Smoki

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Аutomobil marke „АBАRTH 595 1.4 T-Jet 165 KS TURISMO“ brendiran „Smoki“ vizualima
 • 6x Skejtbord
 • 6x Mobilni telefon Apple iPhone 13 Pro Max 128GB + silikonska maska
 • 246x Dukserica
 • 246x Majica

Ukupan broj nagrada: 505

Tipovi nagrada prevoz tehnika garderoba automobil mobilni telefon

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod priređivača i svih povezanih pravnih lica, kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, dece i bračnih drugova i roditelja.

Mehanizam

 1. Kupi najmanje jedan od Smoki proizvoda koji učestvuje u nagradnoj igri
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre ili najkasnije do uručenja nagrade
 3. Prijavi kupovinu putem SMS poruke ili internet obrasca:
  1. SMS poruku je potrebno poslati na broj 5006 i upisati: SMOKI(razmak)BI broj ili PFR broj računa(razmak)XX:YY – gde je XX čas kupovine a YY minut kupovine upisan na računu
  2. Putem internet obrasca na službenoj internet stranici www.smoki50.rs gde je potrebno upisati: BI broj ili PFR broj računa, čas i minut kupovine na računu, broj mobilnog telefona

Učesnik čija je prijava primljena putem SMS poruke ili putem internet obrasca dobiće povratnu informaciju o statusu njegove prijave, čiji sadržaj će zavisiti od toga da li je Prijava ispravna i da li je Prijava već iskorišćena.

Jedan broj mobilnog telefona može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem različtih validnih SMS prijava i/ili prijava putem internet obrasca i može biti dobitnik samo jedne nagrade u jednom danu izvlačenja. U daljem izvlačenju za dnevne nagrade, nedeljne nagrade i glavnu nagradu učestvuje novim prijavama koje se razlikuju od prijave koja je izvučena kao dobitna.

Jednom izvučena Prijava kao dobitna, ne učestvuje više u izvlačenju nagrada. Svaka Prijava može biti iskorišćena samo jednom. U slučaju da Prijava sa istom numeričkom oznakom bude ponovno prijavljena sa istog ili drugog broja telefona ili putem internet obrasca, ta će prijava biti proglašena nevažećom i neće se uzeti u obzir prilikom izvlačenja nagrada.

Ukoliko učesnik nakon prijave dobije povratnu informaciju da je prijava već iskorišćena, a prijavu prijavljuje prvi put, može pozvati kontakt centar priređivača radi detaljne provere.

Za sve informacije o nagradnoj igri zainteresovani učesnici se mogu informisati besplatnim pozivom telefonskog broja kontakt centra 080/020-0003, svakim radnim danom (ponedeljak – petak) od 8.00-16.00 časova.

U nagradnoj igri učestvuju sledeći proizvodi:

 • SMOKI kikiriki 50g
 • SMOKI kikiriki 150g
 • SMOKI kikiriki 250g
 • SMOKI „FUN MIX (kečap, kečap HOT, sweet corn)“ 150g
 • SMOKI „FUN MIX (kikiriki, kikiriki HOT, hot dog)“ 150g
 • SMOKI „MIX HOT CHALLENGE (kečap)“ 90g
 • SMOKI „MIX HOT CHALLENGE (kikiriki)“ 90g
 • SMOKI&TORTILјА „classic“ 90g
 • SMOKI&TORTILјА „classic“ 150g
 • SMOKI&TORTILјА „chilly“ 90g
 • SMOKI&TORTILјА „cheese“ 90g
 • ČOKO SMOKI 40g
 • ČOKO SMOKI 80g
 • ČOKO SMOKI 150g
 • ČOKO SMOKI crno beli 65g

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje dnevnih nagrada se obavlja u periodu trajanja nagradne igre svakog dana na svakih 50 minuta, u terminu od 09:50č do 19:00č u terminima (9:50, 10:40, 11:30, 12:20, 13:10, 14:00, 14:50, 15:40, 16:30, 17:20, 18:10, 19:00 časova), osim 19.06. kada će se i u 19.50č izvlači glavna nagrada automatski, putem softvera, metodom slučajnog odabira, iz baze svih validnih primljenih Prijava putem SMS poruke i internet obrasca, a sve u skladu sa načinom definisanim ovim pravilima.

Nedeljne nagrade se izvlače dva puta nedeljno u toku trajanja nagradne igre, i to: u 13:10 časova se izvlači 1 (jedan) skejtbord i u 17:20 časova se izvlači 1 (jedan) telefon „Iphone 13“.

Glavna nagrada biće izvučena 19.06.2022. godine u 19:50 časova.

S obzirom da je glavna nagrada automobil koji je brendiran Smoki vizualima, ukoliko dobitnik to želi, nakon dva meseca od dana uručenja glavne nagrade, brending se može ukloniti o trošku priređivača, u autocentru koji odredi priređivač.

Preuzimanje nagrada

Objava dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.smoki50.rs. Objavljivaće se brojevi mobilnih telefona iz dobitnih prijava, sa skrivene 3 zadnje cifre, najkasnije narednog dana od dana izvlačenja do 16 časova. Na kraju nagradne igre biće objavljen spisak svih dobitnika, sa prikazanim dobitnim brojevima računa (odnosno broj mobilnog telefona sa sakrivene 3 cifre + jedinstveni kod BI broj ili PFR broj + sat i minut).

Dobitnici nagrada će biti pozvani najmanje 2 puta telefonom od strane kontakt centra Priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 5 dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 5 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od Priređivača.

Dnevne nagrade dukserice i majice, kao i nedeljne nagrade „Iphone 13“ i Skejtbord dobitnici će moći da preuzmu u ekspoziturama Pošte Srbije gde će biti dostavljene od strane Priređivača, nakon završetka nagradne igre. Dobitnik će, prilikom poziva kontakt centra Priređivača, sam izabrati ekspozituru u kojoj želi da preuzme nagradu uz navođenje tačne adrese ekspoziture kao i željenog datuma preuzimanja.
Nagrada će biti dostavljena u okviru usluge Danas za sutra-Uručenje u pošti po modelu „neka pošiljka čeka Vas“, preuzimanje nagrada svakim radnim danom ponedeljak-petak u izabranoj ekspozituri, u skladu sa radnim vremenom iste.

Prilikom uručivanja glavne nagrade automobil marke „АBАRTH 595 1.4 T-Jet 165 KS TURISMO“ brendiran Smoki vizualima, biće utvrđen identitet dobitnika, koji je dužan da podnese na uvid original dobitni fiskalni račun i original identifikacionu ispravu (ličnu kartu ili pasoš) iz kojeg će se uzeti sledeći podaci: ime i prezime, datum i godina rođenja, adresa prebivališta i JMBG. Navedeni podaci će biti korišćeni u svrhu identifikacije dobitnika i plaćanja poreza. Pri preuzimanju nagrade dobitnik, odnosno osoba koju on na to ovlasti specijalnim punomoćjem, potpisuje izjavu o preuzimanju nagrade i po potrebi poseban ugovor, čime prestaju sve dalje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitnicima, a sve u skladu sa pozitivnim propisima. U slučaju da nagradu preuzima ovlašćeno lice, pored identifikacione isprave potrebno je da podnese na uvid i overeno ovlašćenje za preuzimanje nagrade.
Nagrada automobil se preuzima na adresi Priređivača, u salonu automobila ili drugom mestu koji odredi Priređivač. Tačan datum i vreme uručivanja biće dogovoreni naknadno između Priređivača i dobitnika.

Sajt igre

www.smoki50.rs
Gost
13 Komentara
Vesna
Vesna
 pre godinu
Super ste kako da, se prijavim
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Ukratko potrebno je kupiti bar jedan Smoki proizvod i registrovati kupovinu preko sajta ili preko SMS-a. Sve je opisano u sekciji "Mehanizam".
Slavica
Slavica
 pre godinu
Gde da nedjem tu sekciju?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Sanja
Sanja
 pre godinu
Koliko se ceka na dostavljanje nagrade
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Po pravilniku, za dnevne nagrade sam dobitnik bira datum preuzimanja, dok će nedeljne nagrade biti dostavljene u roku od 15 dana od kad kontakt centar uzme podatke.
Zverko
Zverko
 pre godinu
Danas sam video dva lika vozaju se u ovom Abartu...
milos
milos
 pre godinu
Interesuje me over male vatrice na pocetnoj strani na nekim nagradnim igrama ih I'ma negde ne sta to znaci poz
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Vatrice znače da vrelina izbija iz nagradne igre :)
Šalu na stranu, znače da ima mnogo poklona u nagradnoj igri ili da su vredne nagrade.
milos
milos
 pre godinu
Jel mogu da ucestvuju maloletna lica?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Maloletna lica mogu da učestvuju, samo što preuzimanje nagrade mora da izvrši staratelj maloletnog lica.
Sanja
Sanja
 pre godinu
Vidim na jednom postu da su jednoj djevojci,zeni trazili da plati lezarinu cini mi se 180 dinara za nagradu
Ljiljana
Ljiljana
 pre godinu
Nagradna igra je vrh.Pre nekoliko godina smo skupljali poene sa kesica i uboli smo nagradu.
Nagrada je bila na ćerku.Posto je bila beba ja sam slala.Nadamo se i sad.
13
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x