Smoki kako se spremaš za tekmu?

Smoki

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Fudbalska lopta i paket (6 kom) Smoki XXL proizvoda
  • 16x Smoki duks i paket (6 kom) Smoki XXL proizvoda

Ukupan broj nagrada: 18

Tipovi nagrada hrana garderoba slatkiši i grickalice sportska oprema

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica, pratioci Smoki Facebook @StarkSmoki i/ili Instagram naloga @gricni_smoki, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Odgovori na zadatak na jedan od dva načina:
    • Za Facebook : ostavljanjem komentara ispod zvanične objave nagradnog konkursa u kojem je potrebno opisati lični recept za postizanje cilja ili dolazak do uspeha
    • Za Instagram : korišćenjem Instagram filtera snimiti video ili fotografiju na kojima se prikazuje kako se korisnik priprema za gledanje utakmice, objavom na svom Instagram Story-ju uz tagovanje @gricni_smoki profila
  2. Lični Facebook i Instagram profili koji učestvuju u ovom nagradnom konkursu moraju biti otključani tokom trajanja istog

Izbor dobitnika

Žiri organizatora će odabrati ukupno 18 učesnika sa najkreativnijim odgovorima na zadatak iz Facebook i Instagram objave koji osvajaju poklone.

Odabir pobednika će se realizovati 14.12.2022. godine. Po utvrđivanju ispravnosti učešća, organizator će kontaktirati dobitnike putem Facebook i Instagram inboxa, kako bi se obezbedili lični podaci dobitnika (ime, prezime, adresa i broj telefona) radi uručenja nagrade i dogovora oko načina dostavljanja nagrade.

Imena pobednika biće objavljena u komentarima Facebook i Instagram objava zvaničnog Smoki naloga.

Isporuka poklona

Organizator će pobednicima dostaviti poklone, najkasnije u toku 60 dana nakon kontaktiranja dobitnika koji ispunjavaju uslove nagradnog konkursa i koji su dostavili sve potrebne podatke za dostavu i preuzimanje nagrade (ime, prezime, adresa, broj telefona).

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa pobednicima u roku od 7 dana od dana proglašenja pobednika.

Sajt igre

www.instagram.com/p/ClOqDn-MyEo
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x