Smoki – Movie!

Smoki

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Facebook

  • 1x Cineplexx poklon kartica (vrednost 5.000 RSD) i paket Smoki & Kokice Mix proizvoda (12 kom)
  • 8x Smoki duks i paket Smoki & Kokice Mix proizvoda (12 kom)

Instagram

  • 1x Cineplexx poklon kartica (vrednost 5.000 RSD) i paket Smoki & Kokice Mix proizvoda (12 kom)
  • 8x Smoki duks i paket Smoki & Kokice Mix proizvoda (12 kom)

Ukupan broj nagrada: 18

Tipovi nagrada hrana slatkiši i grickalice vaučer

Opis

Nagradni konkurs se organizuje za sve punoletne građane na teritoriji Republike Srbije.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

Za Facebook

  1. Zaprati Facebook stranicu @StarkSmoki
  2. Ostavi Facebook komentar ispod zvanične objave nagradnog konkursa u kojem je potrebno na kreativan način osmisliti i opisati nastavak radnje filma prikazanog na vizualu nagradnog konkursa

Za Instagram

  1. Zaprati Instagram stranicu @gricni_smoki
  2. Ostavi Instagram komentar ispod zvanične objave nagradnog konkursa u kojem je potrebno na kreativan način osmisliti i opisati nastavak radnje filma prikazanog na vizualu nagradnog konkursa

Lični Facebook i Instagram profili koji učestvuju u ovom nagradnom konkursu moraju biti otključani tokom trajanja istog.

Izbor dobitnika

Žiri organizatora će odabrati ukupno 18 učesnika sa najkreativnijim odgovorima na zadatak iz Facebook i Instagram objava. Odabir pobednika će se realizovati 5.1.2023. godine.

Po utvrđivanju ispravnosti učešća, organizator će kontaktirati dobitnike putem Facebook i Instagram inboxa, kako bi se obezbedili lični podaci dobitnika (ime, prezime, adresa i broj telefona) radi uručenja nagrade i dogovora oko načina dostavljanja nagrade.

Imena pobednika biće objavljena u komentarima Facebook i Instagram objava zvaničnog Smoki nagradnog konkursa.

Isporuka poklona

Organizator će pobednicima dostaviti poklone, najkasnije u toku 60 dana nakon kontaktiranja dobitnika koji ispunjavaju uslove nagradnog konkursa i koji su dostavili sve potrebne podatke za dostavu i preuzimanje nagrade (ime, prezime, adresa, broj telefona).

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa pobednicima u roku od 7 dana od dana proglašenja pobednika.

Gost
1 Komentar
Mirjana
Mirjana
 pre 5 meseci
Realno je da pobegnemo sa casa,caskamo,pricamo i bolje se upoznamo.Uz kesicu smokija odmah cemo ga pridobiti🤣bice nas covek.
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x