Soccer sličice potraži i parkiraj BMW u garaži

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x BMW Drive Coupe 420d
 • 600x Promo vaučer u vrednosti od 2.000 RSD
 • 2.800x Promo vaučer u vrednosti od 1.000 RSD
 • 8.000x Promo vaučer u vrednosti od 500 RSD

Ukupan broj nagrada: 11.401

Tipovi nagrada prevoz automobil vaučer

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prihvataju pravila nagradne igre doneta od strane priređivača, izuzev lica zaposlenih kod priređivača i članova uže porodice zaposlenih lica.

Mehanizam

 1. Napravi Soccer bet korisnički nalog na soccerbet.rs
 2. Svojom igrom kockanja/klađenja osvoji kriterijumima definisan broj sličica, preuzmi ih na uplatno-isplatnim mestima
 3. Sakupljaj sličice, očitaj ih i time povećaj šanse za osvajanje nagrade. Produkti u okviru kojih se sakupljaju sličice za učešće u nagradnoj igri su: Sportsko klađenje, Onlajn Gambling, Onlajn Igre brojeva i Virtuelne igre, Igre brojeva (u poslovnicama) i slot-klub (u poslovnicama)
 4. Svaka sličica koja je predmet učestvovanja u izvlačenju Glavne robne Nagrade sadrži jedinstveni KOD, koji se očitavanjem u poslovnici vezuje za korisnički nalog učesnika u nagradnoj igri i na taj način se stiče pravo na učestvovanje u izvlačenju za Glavnu Nagradu. Pronađi Zlatnu sličicu kako bi mogao da učestvuješ u izvlačenju za glavnu robnu nagradu

Detaljna pravila i uslovi: static.soccerbet.rs/promocije-soccer-slicice.html

Vrste sličica

 • Obične kolekcionarske sličice - sadrže lik fudbalera u kolekciji Soccerbet All Stars. Njih ima 50 različitih sa likovima profesionalnih fudbalera.
 • Promo vaučeri sličice – sličice na kojima piše PROMO VAUČER i iznos. Protivvrednosti ovih sličica su 500,00 1.000,00 i 2.000,00 RSD za korišćenje onlajn usluga klađenja/kockanja.
 • Zlatne sličice - sadrže lik fudbalera u zlatotisku i bar kod koji se skenira na uplatno-isplatnom mestu i dodeljuje se na korisnikov nalog i jedine su predmet izvlačenja Glavne robne Nagrade. Njih ima 11 različitih.

Objašnjenje: obične odnosno kolekcionarske sličice korisnici zadržavaju zarad sopstvenog zadovoljstva. Promo vaučere, ukoliko ih osvoje, mogu koristiti za onlajn usluge klađenja/kockanja na svom korisničkom nalogu. Ukoliko korisnik osvoji Zlatnu sličicu, njen kod očitava na uplatno-isplatnom mestu i vezuje za svoj korisnički nalog, a jedino je ona predmet u izvlačenju Glavne robne Nagrade.

Izbor dobitnika

Uživo izvlačenje i objava dobitnika Glavne robne nagrade, uz direktan prenos iz studija u zakupu priređivača biće emitovan na stranici soccerbet.rs i održaće se dana 05. januara 2023. godine u terminu od 21 čas.

Princip izvlačenja podrazumeva bazu podataka iz koje će sam sistem automatski metodom slučajnog odabira izvući jedinstveni kod sa Zlatne sličice koji će odrediti dobitnika Glavne Nagrade odnosno automobila BMW Drive Coupe 420d.

Priređivač će, nakon što komisija utvrdi regularnost izvlačenja obavestiti dobitnika putem broja mobilnog telefona i elektronske adrese adrese koji je učesnik ostavio prilikom registrovanja korisničkog naloga da je izvučen kao dobitnik i uputiti ga da na zvaničnom sajtu priređivača soccerbet.rs može po svom korisničkom imenu/KOD-u utvrditi da je dobitnik nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan da pruži na uvid lični identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš), radi utvrđivanja identiteta, kao i da potpišu potvrdu o prijemu i zapisnik o primopredaji. U suprotnom gubi pravo na nagradu.

Sajt igre

static.soccerbet.rs/promocije-soccer-slicice.html
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x