SP marketi porodična idila

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Frižider
 • 10x Daska za sečenje + slajs program Zlatiborac
 • 20x Poklon paket sa Zlatiborac proizvodima

Ukupan broj nagrada: 31

Tipovi nagrada bela tehnika hrana

Opis

Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

 1. Kupi bilo koje Zlatiborac proizvode u SP marketu u minimalnoj vrednosti od 450 RSD
 2. Sačuvaj račun do proglašenja pobednika konkursa
 3. Lajkuj Facebook stranicu SP marketa @spmarketi.srbija
 4. U komentaru ispod nagradne objave na Facebook profilu SP marketa postavi fotografiju koja će nam pokazati porodičnu idilu uz trpezu sa Zlatiborac proizvodima

Učesnici mogu biti diskvalifikovani i ukoliko postoji osnovana sumnja da su koristili lažni / dvostruki profil. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji će biti obrisani.

Izbor dobitnika

Istekom poslednjeg dana nagradnog konkursa, u roku od 10 dana, komisija će organizovati izbor najkreativnije fotografije na temu "Porodična idila" i tom prilikom putem društvene mreže Facebook kontaktirati potencijalne dobitnike, koji će potvrditi učešće i saglasnost za uručenje osvojene nagrade.

Organizator će pregledati sve poslate prijave odnosno fotografije te zadržava pravo da u bilo kojem trenutku diskvalifikuje učesnika ako:

 • Učesnik prekrši pravila
 • Prijavljeni sadržaj odnosno fotografija nije u skladu sa temom nagradnog konkursa
 • Prijavljeni sadržaj nije autorsko delo Učesnika koji prijavljuje
 • Prijavljeni sadržaj ima uvredljiv ili vulgaran sadržaj, ili na bilo koji način predstavlja sadržaj koji nije u skladu s ovim pravilima ili zakonom
 • Ako se ustanovi da je dao netačne podatke o sebi ili roditelju (staratelju) ukoliko je maloletan i/ili sve neophodne saglasnosti

Ukoliko se učesnik ne odazove u propisanom roku i/ili ne dostavi sve, potpune i tačne podatke, kao i ako ne ispunjava uslove iz pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji bude odabran od strane žirija pod uslovima i na način propisan pravilima.
Učesniku koji ne bude dostupan za informisanje o osvojenoj nagradi i načinu preuzimanja nagrade, iz razloga za koje organizator ne odgovara, odnosno onom učesniku koji ne dostavi organizatoru blagovremeno, tačne i potpune podatke za potrebe dodele nagrade, i/ili koji ne ispunjava uslove za učestvovanje na nagradnom konkursu, nagrada neće biti dodeljena.

Po primopredaji nagrada organizator nema bilo kakvih daljih obaveza prema dobitnicima u vezi sa nagradom.

Sajt igre

www.facebook.com/spmarketi.srbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x