#SpreadSummerVibes sa Argetom

Argeta

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 500x Kačket i Argeta proizvod

Ukupan broj nagrada: 500

Tipovi nagrada hrana

Opis

Učesnici nagradnog konkursa mogu biti sva punoletna fizička lica sa stalnim prebivalištem u državama u kojima se odvija nagradni konkurs: Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Severna Makedonija i Slovenija.

U konkursu ne smeju da učestvuju zaposleni organizatora, članovi njihovih užih porodica i druga lica koja na bilo koji način neposredno učestvuju u sprovođenju nagradnog konkursa.

Mehanizam

  1. Napravi simpatičnu fotografiju sa Argetom
  2. Objavi je kao story ili kao post
  3. Taguj @argeta_official i koristi #SpreadSummerVibes

Učesnici će imati vremena da objave svoje fotografije zaključno sa 31.8.2021. u 10:00.

Učesnici moraju da imaju svoj Instagram profil koji je javno otvoren i omogućava ponovno objavljivanje priča na Instagramu.

Pojedinačni učesnik objavom svoje fotografije na Instagram profilu (sa oznakom Argeta Instagram profila) obavezuje da je fotografija njegovo autorsko delo i na organizatora prenosi sva materijalna autorska prava bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja. Organizatoru konkursa dozvoljava upotrebu fotografije u svrhu organizacije konkursa i promotivne svrhe organizatora. U slučaju da je učesnik na fotografiji fotografisao druga lica, učešćem u nagradnom konkursu se obavezuje da je prethodno dobio saglasnosti fotografisanih lica za slanje i upotrebu fotografije u svrhu sprovođenja ovog nagradnog konkursa i u promotivne svrhe organizatora.

Svaki pojedinac može da učestvuje u nagradnom konkursu više puta, dakle sa više objava u Instagram priči, ali ima pravo samo na jednu nagradu. Kupovina proizvoda nije uslov za učestvovanje u nagradnom konkursu.

Izbor dobitnika nagrada

Izbor dobitnika nagrada obaviće dvočlana komisija. Biraće se isključivo među objavama Instagram priča koje poštuju uputstva nagradnog konkursa.

Od svih objava u Instagram priči tokom nagradnog konkursa obaviće se izbor od ukupno petsto (500) najsimpatičnijih objava u Instagram priči sa Argetom, koje prema isključivoj proceni dvočlane komisije prizivaju letnju atmosferu. U svim državama u kojima se odvija konkurs biće dodeljeno ukupno 500 nagrada: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija i Severna Makedonija.

Izbor će se odvijati svaki dan tokom trajanja nagradnog konkursa u 10:00. Biće izabrano do najviše 50 nagrada na dan, proporcionalno sa dnevnim brojem objava sa odgovarajućom oznakom. Rezultati će biti javno objavljeni na Argetinom Instagram profilu tako što će se izabrane objave u Instagram priči ponovo objaviti na Argetinom sumarnom sadržaju Instagram priča.

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada primiće obaveštenje u privatnoj poruci. Nagradu će osigurati slanjem odgovora na poruku i traženih podataka (ime i prezime, ulica, poštanski broj, mesto i broj telefona) u roku od 7 dana.

Izbor je završen kada budu dodeljene sve predviđene nagrade, ali najkasnije do 31.8.2021. u 10:00.

Učesnici će nagrade primiti poštom na saopštenu adresu.

Sajt igre

www.instagram.com/argeta_official
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x