Spremi se za Bavaria leto

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Glavna nagrada – Mobilni telefon Apple iPhone 12 Pro
 • 6x Nedeljna nagrada – Mini frižider
 • 42x Dnevna nagrada – Peškir za plažu
 • 1.008x Nagrada svakog sata – Majica

Ukupan broj nagrada: 1.057

Tipovi nagrada ostalo tehnika bela tehnika garderoba mobilni telefon

Opis

Prodajna mesta u kojim se mogu kupiti proizvodi koji učestvuju u ovom nagradnom konkursu su prodajni objekti Merkator sistema. Objekti formata Merkator, Roda i Idea, kao i Idea online prodavnica, na teritoriji cele Republike Srbije.

Uslov za učestvovanje u Konkursu je kupovina Bavaria piva u iznosu od najmanje 199 RSD, a u toku trajanja konkursa, koja se moraju naći na jednom fiskalnom računu, na prodajnim mestima iz tačke 3. pravila, kao i sačuvan fiskalni račun kao dokaz o kupovini.

Artikli koji učestvuju u konkursu su:

 • Bavaria Premium limenka 0,5l
 • Bavaria Original limenka 0,5l
 • Bavaria Premium 0,25 nepovratna boca
 • Bavaria Original 0,25 nepovratna boca
 • Bavaria Premium multipack (4x limenka 0,5l)

Mehanizam

Kupovinom nekog od gore navedenih artikala, na dodatku fiskalnog računa se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće u ovom Konkursu. Jedan račun sa kupovinom Bavaria piva u iznosu od minimum 199 RSD sa sobom nosi jedan kod na slipu računa, neophodan za učešće u Konkursu. Učesnik može sa jednim kodom učestvovati samo jednom u ovom Konkursu.

Konkurs se organizuje i sprovodi putem web sajta www.bavarialeto.rs.

Kod dobijen na fiskalnom računu Učesnik unosi u polje predviđeno za kod i tako otpočinje igricu. Igrica je „collecting game“ u kojoj učesnik sakuplja Bavaria pivo (boca, limenka) i led u kiblu, a izbegava sve ostale elemente koji se pojavljuju i igrici. Bavaria pivo i led nose određen broj pozitivnih bodova, a svi ostali elementi koji se pojavljuju u igrici, a nisu Bavaria pivo i led, nose određen broj negativnih bodova. Igrica se tokom svog trajanja ubrzava, a završava se u momentu kada Učesnik propusti tri Bavaria piva, odnosno u momentu kada propusti treće po redu Bavaria pivo (bocu ili limenku).

Dodeljivanje poena u igrici se vrši na sledeći način:

 • Bavaria Original bezalkoholna limenka (ili boca): + 5 bodova
 • Bavaria Premium limenka (ili boca): + 5 bodova
 • Led: + 1 bod
 • Sladoled, koktel ili voće nose 1 negativan bod.

Na web stranici www.bavarialeto.rs će sve vreme trajanja nagradnog konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učsnika jeste broj ostvarenih bodova.

Unosom novog, ispravnog koda, svaki učesnik može učestvovati neograničen broj puta u toku perioda trajanja konkursa.

Način i rok predaje nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika nekom od poštanskih/kurirskih službi, a dobitnici će biti kontaktirani u roku od 15 radnih dana od dana objavljivanja konačne rang liste dobitnika.

Prilikom dostavljanja nagrade, Dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom, prikazati fiskalni račun kao dokaz kupovine proizvoda - Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Nagrada je neprenosiva i može je iskoristiti samo Dobitnik nagrade. Nagrada se ne može preneti na treća lica, uključujući, a ne ograničavajući se na članove najuže porodice Dobitnika nagrade.

Sajt igre

bavarialeto.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x