Budi lepa i poklon te čeka (proleće)

Always

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Apple iPhone 13 mini 256GB
  • 3x Fashion & Friends vaučer u vrednosti od 250 EUR
  • 25x Venus sportska torba
  • 50x Pantene curler

Ukupan broj nagrada: 78

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka nagradnog konkursa.
Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u Konkursu.

Mehanizam

  1. Tokom trajanja nagradne igre kupi bilo koja dva artikla iz grupe brendova Always, Pantene, Gillette Venus i Discreet u nekom od Mercator, Roda ili Idea objekata
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. Ispod objave nagradne igre na Always Srbija Facebook stranici postavi foto komentar na temu "Kako ovi brendovi čine da se osećaš lepo ovog proleća"

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Najkreativnije fotografije izabraće žiri koji je određen od strane organizatora, nakon pregleda svih objavljenih fotografija u skladu sa pravilima.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka konkursa, na Always Srbija Facebook stranici. Najkasnije 48h od trenutka kad budu objavljeni, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, poštanska adresa, broj telefona, kao i fotografiju računa kao dokaz o kupovini proizvoda.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/AlwaysSrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x