Srbija uzmi račun i pobedi 2021

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 60x Automobil Fijat 500L
 • 3x Trosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije
 • 8x Dvoiposoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije
 • 2x Dvosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije
 • 1x Jednosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije
 • 2x Jednosoban stan u Beogradu na vodi

Ukupan broj nagrada: 76

Tipovi nagrada stan prevoz automobil

Opis

Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Mehanizam

U kovertu je potrebno spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 slipova (ne treba ih mešati u istoj koverti) pojedinačne vrednosti od najmanje 100 RSD. Računi ne smeju biti starijih od 1. aprila 2021. godine.
Jedna osoba može da pošalje neograničeni broj koverata, a u svakoj mora biti ili 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za kartično, odnosno instant plaćanje (slipova).

Mogu su se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani treba kao adresu napisati UZMI RAČUN I POBEDI 2021. Na poleđini pošiljke (strana na kojoj se koverta otvara) treba čitko upisati ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon.

Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Visinа rаčunа i slipоvа nе pоvеćаvа šаnsu zа dоbitаk. Svi rаčuni i slipоvi оd 100 dinаrа pа nаvišе iz bilо kоје rаdnjе ili prоdајnоg mеstа imајu istu šаnsu dа učеstvuјu u nаgrаdnој igri.

Izvlačenje dobitnika

Drugi krug nagradne igre traje od 18. septembra do 23. oktobra 2021. U ovom periodu biće organizovano šest javnih izvlačenja nagrada na Prvom programu RTS-a u kojima će biti dodeljeno osam stanova u Beogradu i 30 automobila Fiat 500L:

 1. izvlačenje 18. septembra 2021
 2. izvlačenje 25. septembra 2021
 3. izvlačenje 2. oktobra 2021
 4. izvlačenje 9. oktobra 2021
 5. izvlačenje 16. oktobra 2021
 6. izvlačenje 23. oktobra 2021

Sve koverte koje su stigle na adresu Uzmi račun i pobedi 2021 i nisu izvučene u prvom izvlačenju, ravnopravno učestvuju u sledećim izvlačenjima nagrada, sve do poslednjeg izvlačenja.

Objavljivanja rezultata nagradne igre i preuzimanje nagrade

Vlada Republike Srbije zadržava pravo da naknadno proveri :

 • ispravnost fiskalnih računa i slipova koverata kod prodavca ili banke preko koje je obavljena kupovina,
 • da li su dobitnici punoletni stanovnici Srbije,
 • da nisu zaposleni u Kabinetu predsednice Vlade Republike Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade Republike Srbije, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, JP Pošti Srbije, Državnoj lutriji Srbije i NALED-u.

Ukoliko komisija utvrdi neispravnost koverte po pravilima koja su propisana Pravilima nagradne igre - drugi krug 2021 učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u nagradni fond.

Imena dobitnika nagradne igre svakog pojedinog izvlačenja, biće objavljena u dnevnom listu ''Politika'' u roku od 5 dana od dana svakog izvlačenja dobitnika, kao i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Priređivač se obavezuje da omogući dobitnicima preuzimanje potvrde o dobitku nagrade i uputstvo o preuzimanju nagrade u prostorijama objekta u ulici Nemanjina br. 22- 26, u Beogradu, u roku od 30 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu "Politika".

Dobitnici nagrada su dužni da u roku od 60 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu „Politika“, preuzmu nagradu u skladu sa uputstvom dobijenim od strane priređivača.

Sajt igre

uzmiracun.rs/pravila-nagradni-fond-2021
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x