Štark i osmeh je tu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 12x Xiaomi Mi Portable Photo Printer
 • 20x Štark paket sa Štarkovim proizvodima:
  • Integralni keksići - 3 kutije,
  • Napolitanke - 2 kutije,
  • Preliveni Keksići 1 kutija

Ukupan broj nagrada: 32

Tipovi nagrada tehnika hrana slatkiši i grickalice

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, kao ni uži članovi njihovih porodica, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

 1. Registruj se na veb sajtu od nagradne igre
 2. Napravi selfie sa jednom osobom koja je po godinama evidentno starija ili mlađa od tebe - obavezno pročitaj uputstvo šta fotografija treba da sadrži dole ispod
 3. U polje ispod fotografije upiši sa kime si se fotografisao, npr: Ujak i ja. I osmeh je tu.

Fotografija

Napravi selfie sa jednom osobom koja je po godinama evidentno starija ili mlađa od tebe. To mogu biti deda i unuka, devojčica sa vaspitačicom, tetka sa sestrićem i sl.
Pored razlike u godinama, oni treba da imaju razvučen osmeh, a na fotografiji treba da se nađu integralni keksići. Učesnik se može ili fotografisati sa integralnim keksićima ili ih dodati naknadno kao stiker prilikom postavljanja fotografije na mikrosajt.

Učesnik konkursa daje izričitu saglasnost za korišćenje svog ličnog dobra (ličnih podataka, odnosno ličnog imena), zapisu lika – postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. Učesnik konkursa, u slučaju zapisa lika trećeg lica, ukoliko se može prepoznati identitet tog lica, garantuje da poseduje izričitu saglasnost tog lica za korišćenje njegovog ličnog dobra (lika) na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. U tom slučaju organizatoru se ustupa pravo na lično dobro, bez posebne naknade.

Izbor dobitnika

Žiri bira dobitnika na osnovu originalnosti i kreativnosti fotografije.

Na kraju svake nedelje će biti objavljeni nedeljni dobitnici, a na sajtu u sekciji galerija će se naći fotografije svih nedeljnih dobitnika. Svake nedelje se bira 8 dobitnika, od toga 3 dobitnika Xiaomi Mi foto štampača i 5 dobitnika Štark paketa.

Preuzimanje nagrada

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 60 dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa učesnicima čije su fotografije odabrane kao pobedničke u roku određenom u pravilima.

Sajt igre

stark.rs/iosmehjetu
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x