Super Vero plovimo zajedno već 20 godina

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 3x Vaučer za letovanje u Grčkoj za dve osobe u periodu od 22.8.2022. do kraja sezone u septembru dokle postoje čarter letovi, u hotelu sa pet zvezdica, u aranžmanu turističke agencije Mediteraneo, u ukupnoj vrednosti do 3.500 EUR

  Ukoliko dobitnik izabere putovanje koje premašuje dogovoreni budžet, ima mogućnost doplate razlike. Ukoliko izabere nešto jeftinije, ne postoji obaveza povraćaja novca.

  Navedeni vaučer po rezervaciji obuhvata: avio prevoz do izabranog ostrva, transfere na ostrvu, smeštaj u izabranom apartmanu/hotelu prema usluzi kako je za taj objekat navedena, uslugu predstavnika agencije. Konačni izbor destinacije (ostrva, hotela I tipa usluge) se bira do 22.07.2022, u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta u agenciji Mediteraneo u navedenom periodu za realizaciju putovanja.

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada putovanje vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organizatora, VEROPOULOS d.o.o., kao i lica koja direktno ili indirektno učestvuju u organizaciji ili sprovođenju konkursa, kao i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

 1. Kupi grčke proizvode u iznosu od minimum 1.000 RSD na jednom računu iz lifleta
 2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o ostvarenom uslovu za učešće u nagradnom konkursu
 3. Zaprati @superveroserbia Instagram profil i stavi sledeće oznake #otplovimozajedno #20godinasupervera
 4. Slikaj se u bilo kom Super Vero objektu na foto-pozadini inspirisanoj Grčkom ili plovidbom
 5. Postavi sliku na svom Instagram profilu i u opisu opiši kako bi izgledala tvoja idealna plovidba brodom

Instagram profil mora da bude otključan!

Lokacije

Lokacije za slikanje su foto-pozadine/pejzaži inspirisani Grčkom ili plovidbom koji će se nalaziti na šest lokacija:

 • Super Vero 1 - Bulevar Milutina Milankovića 86a, NBG
 • Super Vero 2 - Mis Irbijeve bb, Konjarnik
 • Super Vero 3 - Zira Nikodima Milaša 2, TC Zira
 • Super Vero 4 - Ace Joksimovića 2b, Žarkovo
 • Super Vero 5 - Vojvode Stepe 253, Voždovac
 • Super Vero 6 - Braće Jerković 114

Izbor dobitnika

Stručni žiri na osnovu kriterijuma kreativnosti i ispunjenih uslova bira pobednike koji će osvojiti nagradu.

Svaki učesnik/ca može da učestvuje koliko god puta želi, ali ispunjava mogućnost da osvoji samo jednu nagradu, ukoliko žiri prepozna njegovo/njeno delo kao adekvatno na osnovu parametara koji se pre svega odnose na kreativnost.

Proglašenje pobednika će se održati najkasnije do 15.7.2022. na Instagram stranici @superveroserbia i na veb sajtu www.supervero.rs

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Instagram stranici Super Vero Srbija @superveroserbia, najkasnije sedam (7) dana od dana objave sa podacima: puno ime i prezime, e-mail, broj mobilnog telefona. Za realizaciju putovanja će biti potrebno dostaviti podatke turističkoj agenciji, koji su neophodni za organizaciju putovanja.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane VEROPOULOS d.o.o., slanjem uputstva za preuzimanje nagrade na e-mail adresu najkasnije 7 dana od dana proglašenja pobednika.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x