Tehnomanija nagradna igra za povratak u školu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Laptop Dell Vostro 3510 (NOT18556)
 • 3x Galaxy Buds 2 slušalice
 • 3x Pametni sat ACME ACT304
 • 4x Pametni sat Fit Pro M6
 • 2x Hama bluetooth zvučnik Tube 2.0
 • 15x Bežični zvučnik Click BSL1 BLUE
 • 20.000x Promo kod u vrednosti od 1.000 RSD
  NAPOMENA: Promo kod sa popustom ne važi u slučaju odabira načina plaćanja Web kredit, već važi isključivo za plaćanja plaćanje pozećem, prenos na račun, platnom karticom ili IPS.

* Svako prijavljeno fizičko lice dobija nagradu u vidu promo koda (popust na kupovinu) ili dobija poklon uređaj). Promo kod u vidu popusta na kupovinu može se iskoristiti isključivo za kupovinu na online prodavnici za iznos kupovine preko 10.000 RSD najkasnije do 04.09.2022. godine.

Ukupan broj nagrada: 20.028

Tipovi nagrada zvučnik tehnika pametni sat vaučer laptop

Opis

Dodela promo kodova uz prijavu je otvorena za fizička lica koja su državljani Republike Srbije, imaju prijavljeno prebivalište i nalaze se na teritoriji Republike Srbije. U slučaju da je poklon osvojilo maloletno lice, ukoliko fizički preuzima poklon, prilikom dodele uređaja mora doći u prisustvu zakonskog zastupnika sa ličnom ispravom. Ukoliko učesnik dodele promo kodova uz prijavu ne postupi po ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke za slanje nagrade na kućnu adresu ili za lično preuzimanje poklon uređaja, organizator nije u obavezi da mu dodeli poklon uređaj.
Zaposleni i članovi uže porodice zaposlenih kod organizatora ili bilo koja druga osoba povezana sa ovom dodelom promo kodova uz prijavu, ne mogu učestvovati. Učesnici dodele promo kodova uz prijavu ne mogu biti pravna lica.

Mehanizam

 1. Otvori veb sajt od nagradne igre cloud.e.tehnomanija.rs/back_to_school
 2. Popuni svoje lične podatke i daj saglasnost za sledeće:
  • Prijavljujem se za obaveštenja povodom akcije (prijavom dajete saglasnost za kampanje Back to school putem upisanih podataka)
  • Slažem se sa Tehnomanija Politikom privatnosti, kao i sa tim da Tehnomanija sačuva moje lične podatke
  • Želim da dobijam obaveštenja o daljim aktuelnim ponudama i promocijama putem e-mail-a
  • Želim da me kontaktirate i dostavljate obaveštenja o daljim aktuelnim ponudama i promocijama putem broja/brojeva telefona

Izbor dobitnika

Svako prijavljeno fizičko lice dobija nagradu u vidu promo koda (popust na kupovinu) ili dobija poklon uređaj). Promo kod u vidu popusta na kupovinu može se iskoristiti isključivo za kupovinu na online prodavnici, ne i u maloprodajnim objektima Tehnomanije.

Nagrađeni u vidu poklon uređaja, potrebno je da nakon dobijanja e-mail obaveštenja o osvojenoj nagradi, dostave na e-mail newsletter@tehnomanija.rs neophodne podatke za kontaktiranje i dogovor u vezi preuzimanja poklona. Podaci koje nagrađeni treba da dostavi su: ime, prezime, e-mail adresa i broj telefona.

Dodela nagrada

Nagrade u vidu poklon uređaja će dobitnicima biti dostavljene na način, u vreme i na lokaciji dogovorenoj prilikom kontaktiranja od strane organizatora. Dobitnici nagrade u vidu poklon uređaja će biti kontaktirani putem telefona. Kada Organizator kontaktira Dobitnika, dužan je da dostavi sledeće podatke: ime, prezime, broj telefona, JMBG u slučaju vrednosti dobijene nagrade veće od 14.480 RSD, dodeljen promo kod i adresu za isporuku (ulica, broj, broj stana i sprat), grad/mesto i poštanski broj ukoliko je dogovor da se dobitniku dostavi na adresu.

Navedeni podaci koje će učesnik dati prilikom telefonskog poziva biće obrađivani isključivo u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka, u svrhu sprovođenja dodele nagrade. Ukoliko nagrađeni u vidu poklon uređaja ne dostavi tražene podatke ili su podaci neispravni, nagrada neće biti dodeljena.

Organizator snosi sve troškove nastale po osnovu poreza.

Sajt igre

cloud.e.tehnomanija.rs/back_to_school
Gost
1 Komentar
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 9 meseci
BONUS

Možeš osvojiti #Logitech tastaturu, a potrebno je da:
 1. Zapratiš @tehnomanija Instagram profil
 2. U kometaru ispod nagradne objave napiši koja sećanja te vezuju za polazak u školu

Najkreativniji odgovor će biti nagrađen, a igramo se sve do 22.08. kada će pobednik biti proglašen putem Instagram priče na @tehnomanija profilu.
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x