Thomy i Univerexport vas nagrađuju

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Weber roštilj
  • 50x Nestle poklon-paket (maloprodajna vrednosti okvirno 5.000 RSD)

Ukupan broj nagrada: 50

Tipovi nagrada ostalo

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa. Za učestvovanje maloletnika saglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlašćena da se stara o njemu i da ga zastupa.
U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora i agencija koje učestvuju u organizaciji, kao i članovi njihovih užih porodica.

Proizvodi

U akciji učestvuju:

  • Thomy Chilly 220ml i 80ml
  • Thomy paprika 220ml
  • Thomy tartar 220ml i 80ml
  • Thomy burger 220ml i Garlic 80ml

Mehanizam

  1. Kupi jedan od Thomy soseva u Univerxport objektima ili Elakolije online prodavnici u periodu trajanja konkursa
  2. Sačuvaj fiskalni račun do momenta proglašenja pobednika
  3. Uslikaj fotografiju svog omiljenog jela začinjenog sa Thomy sosem
  4. Postavi fotografiju u Facebook komentar objave ovog konkursa na "Thomy" Facebook stranici

Učesnici mogu poslati koliko god fotografija žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Učesnici čije fotografije, koje su postavljene na Facebook stranici, budu najkreativnije biće nagrađeni po izboru žirija. Osnovni kriterijumi komisije za odabir pobednika konkursa su inovativnost, originalnost i kreativnost.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena u roku od sedam (7) radnih dana nakon završetka nagradnog konkursa i to na gore navedenoj "Thomy" Facebook stranici, u komentaru ispod objave konkursa.

Dobitnici nagrada dužni su da se jave putem inboxa svog Facebook profila. Dobitnik je dužan poslati svoje podatke o ličnosti (ime i prezime), adresu i broj telefona, kao i sliku fiskalnog računa kao dokaz o kupovini. Dobitnik je dužan da na zahtev organizatora dostavi original fiskalni račun kao potvrdu o kupovini. Ako se dobitnici sami ne jave, organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Facebook profilu. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje lične podatke u roku od 96 sati kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom učesniku po izboru žirija.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa organizatorom ili poslate na kućne adrese dobitnika. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora. Organizator nije u mogućnosti da utiče na raspored dostave nagrada i ne snosi odgovornost ukoliko dobitnik nije na adresi u trenutku dostave. Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i organizator nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi.

Sajt igre

www.facebook.com/THOMYSrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x