Tražimo najstariji Kärcher perač pod pritiskom!

Trajanje

-

Nagrade

 • 1x Perač pod pritiskom Kärcher HD 5/15
 • 1x Perač pod pritiskom Kärcher K 7 Smart Control
 • 1x Perač pod pritiskom Kärcher K 5 Power Control

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada ostalo

Opis

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako lice sa prebivalištem u Srbiji. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima.
Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

 1. Zaprati Karcher Srbija Instagram @karcher_serbia i Facebook @kaercher.homeandgarden.rs stranicu
 2. Pošalji fotografiju pločice sa serijskim brojem perača koji poseduješ ili bilo kojim vidom vizuelnog dokaza (fotografija ili video) da je perač u funkciji
  Takođe, otvorena je mogućnost učestvovanja i putem slanja na email office@rs.karcher.com

Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu. Jedan učesnik, koji se identifikuje preko imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu u nagradnom konkursu.

Izbor dobitnika

Pobednike bira žiri do 20.06.2023. Imena pobednika će biti objavljeni na Instagram i Facebook stranicama u roku od 7 dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Pobednik se obaveštava u roku od 7 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila ili putem Instagram i Facebook stranica.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila, Instagram ili Facebook inboxa, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Po završetku nagradnog konkursa, pobednik je u obavezi da organizatoru dostavi sledeće podatke u Inbox ( Sanduče ) društvene mreže na kojoj je pobedio:

 • ime i prezime
 • ulica i kućni broj
 • poštanski broj i mesto
 • broj telefona

Sajt igre

www.kaercher.com/rs/home-garden/prolecna-kampanja.html
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x