Trnava moja Cipiripi družina

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Električni trotinet
 • 1x Pametni sat
 • 10x Cipiripi paket

Ukupan broj nagrada: 12

Tipovi nagrada prevoz tehnika električni trotinet hrana pametni sat slatkiši i grickalice

Opis

Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa.

Mehanizam

 1. Ostvari kupovinu bilo kojih Cipiripi proizvoda u "Trnava Promet" maloprodajnim objektima u minimalnoj vrednosti od 400 RSD
 2. Na kasi preuzmi fiskalni račun i talon na kome ćeš napisati pesmicu kao odgovor na temu konkursa "Moja Cipiripi družina“ i popuni lične podatke (ime, prezime i broj telefona)
 3. Popunjen talon pošalji organizatoru na jedan od dva načina:
  • ubaci u kutiju u nekom od Trnava Promet maloprodajnih objekata
  • pošalji poštom na adresu Trnava Promet, Internacionalnih brigada bb, 34000 Kragujevac sa naznakom "Za Cipiripi nagradni konkurs"
 4. Sačuvaj fiskalni račun do proglašenja pobednika konkursa

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Cilj nagradnog konkursa je nagrađivanje kreativnosti/veština učesnika, na temu : "Moja CIPIRIPI družina", po izboru šestočlane Komisije.
Istekom poslednjeg dana nagradnog konkursa, u roku od 10 dana, komisija organizatora će organizovati izbor najkreativnije pesmice i tom prilikom putem telefona kontaktirati potencijalne dobitnike, koji će potvrditi učešće i saglasnost za uručenje osvojene nagrade.

Imena dobitnika biće objavljena do 24.7.2023. godine na zvaničnoj web stranici i stranicama društvenih mreža organizatora, kao i vreme i mesto uručenja svih predviđenih nagrada.

Ukoliko se učesnik ne odazove u propisanom roku i/ili ne dostavi sve potpune i tačne podatke, kao i ako ne ispunjava uslove iz pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CtljeNzr8Wi
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x