Tuborg povuci za nagradu

Tuborg

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 5x Mobilni telefon Apple iPhone 14, 128GB Midnight
 • 150x Komplet Lovefest karata za sva 3 dana trajanja festivala za 2 osobe, održava se od 3.8. do 5.8.2023. u Vrnjačkoj Banji
 • 150x Wacky sheep duks u veličinama XS, S, M, L, XL. Izbor veličine je moguć do isteka zaliha
 • 150x Brendirane Tuborg wireless slušalice
 • 550x Wacky sheep majica - veličine muških majica su S/M, L/XL a veličine ženskih majica su S/M. Izbor veličine je moguć do isteka zaliha

Ukupan broj nagrada: 1.005

Tipovi nagrada zvučnik tehnika garderoba ulaznice mobilni telefon

Opis

Pravo da učestvuju u Tuborg nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre, niti članovi njihovih najužih porodica (roditelji, deca i bračni drugovi). Takođe u nagradnoj igri ne mogu da učestvuju zaposleni kod obrađivača podataka, kao i zaposleni, vlasnici ili lica koja imaju udeo u svim prodajnim i ugostiteljskim objektima na teritoriji Republike Srbije u kojima su pomenuti proizvodi deo asortimana, kao i članovi njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Proizvodi

Proizvoda koji učestvuju su iz Limited Edition asortimana:

 • Tuborg Green 0,5 RGB (povratna staklena ambalaža)
 • Tuborg Green 0,33 NRGB (nepovratna staklena ambalaža)

Mehanizam

 1. Tokom perioda trajanja nagradne igre u bilo kom maloprodajnom ili ugostiteljskom objektu koji se nalazi u Republici Srbiji ostvari kupovinu nekog od gore navedenih proizvoda
 2. Pri otvaranju proizvoda ispod čepa možeš videti odštampan grafički prikaz koji upućuje na to da li je čep dobitan ili nedobitan - grafički prikaz i jedinstveni kod se nalaze sa unutrašnje strane čepa, a ispod belog sloja čepa koji je potrebno ukloniti
 3. Dobitni čep obavezno sačuvaj
 4. Ukoliko je čep dobitan pošalji fotografiju dobitnog čepa (unutrašnju stranu čepa sa grafičkim prikazom poklona i jedinstvenim kodom) putem Viber aplikacije na broj telefona 063/141-1258 u periodu od 20.6.2023. počevši od 00:01 časova do 31.07.2023. godine, najkasnije do 23:59

Izbor dobitnika

Svaki učesnik može osvojiti maksimalno tri nagrade.

Učesnik nagradne igre može povući dobitni ili nedobitni čep.

Nedobitni čep podrazumeva sve čepove koji sa unutrašnje strane imaju prikaz tri nule (000) i grafički prikaz Tuborg obeležja (klokmena). Dobitni čep podrazumeva sve čepove koji sa unutrašnje strane imaju grafički prikaz poklona i jedinstveni kod (od broja 001 do broja 1005) za svaki dobitni čep.

Tuborg nedobitni čep

Grafički prikaz nedobitnog čepa

Tuborg dobitnih čepova

Grafički prikaz dobitnih čepova (majica, duks, slušalice, komplet karata za Love Fest, Iphone).

Prijava izvučenog koda

Fotografiju dobitnog čepa (unutrašnju stranu čepa sa grafičkim prikazom poklona i jedinstvenim kodom) pošalji putem Viber aplikacije na broj telefona 063/141-1258.

Ukoliko je čep ispravan i dobitan, operater učesniku potvrđuje da je dobitnik osvojio nagradu i šalje mu podatke na koje je potrebno da učesnik odgovori putem Viber aplikacije kako bi kompletirao svoju prijavu (ime, prezime, datum rođenja, adresu, grad, email, telefon).

Svaka slika na kojoj nisu jasno vidljivi svi elementi, neće biti prihvaćena, te se prijava neće uzeti u obzir pri dodeli nagrada.

Priređivač će jednom nedeljno objavljivati listu dobitnika na sajtu povucizanagradu.rs na strani pod imenom dobitnici. Ažuriranje liste od strane priređivača se vrši radnim danima od 09 do 17h. Od petka od 17h do ponedeljka do 09h rang lista se ne ažurira.

Preuzimanje nagrada

U slučaju dobitka, nakon što pošalju fotografiju dobitnog čepa dobitnici će biti pozvani telefonskim putem radi dogovora oko preuzimanja nagrade i prikupljanja dodatnih podataka koji su potrebni priređivaču (dobitnici nagrada čija je vrednost iznad neoporezivog iznosa moraju priređivaču dostaviti i matični broj radi podnošenja poreske prijave za porez na dohodak građana, u suprotnom neće biti u mogućnosti da preuzmu nagradu).

Procesi uručenja biće usklađeni sa tehnološkim procesima Pošte, ali tako da dostava na adresu dobitnika nagrade bude organizovana najkasnije u roku od 15 dana od trenutka kontaktiranja dobitnika i utvrđivanja ispravnosti poslatog čepa. Na dan dostave pošiljaka dobitnik će biti obavešten o dostavi putem SMS poruke, sa informacijama o uručenju pošiljke u tom danu.

Sajt igre

povucizanagradu.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x