TUC startuj zabavu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Put za 4 osobe u Pariz sa posetom Diznilendu *
  Turistički aranžman se sastoji od:
  • tri noćenja sa doručkom u hotelu u jednoj sobi sa dva bračna ili četiri singl kreveta po izboru priređivača
  • povratne avionske karte na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa datumom putovanja u periodu od godinu dana od dana završetka nagradne igre, a koji će naknadno biti definisan sa turističkom agencijom
  • ulaznice za zabavni park Diznilend
  • povratni transfer na relaciji aerodrom-hotel
  • povratni transfer na relaciji hotel – zabavni park Diznilend
  • usluge grupnog vodiča kroz zabavni park Diznilend
 • Nedeljne nagrade
  • 4x JBL bluetooth zvučnik Xtreme3
 • Dnevne nagrade
  • 31x Games4You vaučer u vrednosti od 4.000 RSD

* Ukoliko dobitnik nagrade iz bilo kog ličnog razloga ne želi da putuje u Pariz može u visini vrednosti glavne nagrade (645.370 RSD) izabrati turistički aranžman po želji, a po prethodnom dogovoru sa turističkom agencijom u skladu sa njenom ponudom i slobodnim kapacitetima.

Ukupan broj nagrada: 36

Tipovi nagrada zvučnik tehnika putovanje ulaznice vaučer

Opis

Sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod priređivača i u privrednim društvima povezanim sa priređivačem i u marketinškim agencijama koje je priređivač angažovao u promociji nagradne igre, zaposlenih u drugim privrednim društvima koja na bilo koji način učestvuju u promociji i organizaciji nagradne igre kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima imaju zajedničko prebivalište).

Proizvodi

 • Tuc Bacon 100g
 • Tuc Cheese 100g
 • Tuc Original 100g
 • Tuc Paprika 100g
 • Tuc Sour Cream & Onion 100g
 • Tuc Mini Spicy Cheddar and Jalapeno flavour 85g

Mehanizam

 1. Ostvari pojedinačnu kupovinu jednog pakovanja bilo kog gore-navedenog TUC proizvoda u bilo kojem maloprodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova I Metohije)
 2. Sačuvaj fiskalni račun sve do 1.8.2023. godine
 3. Pošalji SMS poruku koja sadrži jedinstveni redni broj fiskalnog računa tzv. PFR broj, na četvorocifreni broj 2222
  (npr. šalješ SMS na broj 2222 sa tekstom: 8ZLFVRED9-8ZLFVRED9-77011 )

SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a. Sa jednog broja mobilnog telefona potrošač može poslati najviše 50 SMS poruka.

Izbor dobitnika

Jedno lice može biti dobitnik najviše jedne dnevne, jedne nedeljne i jedne glavne nagrade.

Objavljivanje dobitnika biće vršeno na @tucsrbija najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Dnevne nagrade

Izvlačenje dobitnika DNEVNE nagrade biće vršeno svakog dana tokom trajanja nagradne igre za prijave koje su poslate prethodnog dana. Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada biće vršeno počev od 02.05.2023. godine u 10:00 časova, te će se shodno tome dnevno izvlačiti po 1 DNEVNА nagrada. Biće izvučeno ukupno 31 dobitnik DNEVNE nagrade.

Nedeljne nagrade

Izvlačenje dobitnika NEDELјNE nagrade biće vršeno:

 • 08.05.2023. godine u 14:00 časova
 • 15.05.2023. godine u 14:00 časova
 • 22.05.2023. godine u 14:00 časova
 • 29.05.2023. godine u 14:00 časova

Glavna nagrada

Izvlačenje dobitnika GLAVNE nagrade biće izvršeno 1.6.2023. godine u 14 časova.

Obaveštavanje dobitnika

Dnevne i nedeljne nagrade

Istog dana kada je nagrada izvučena, priređivač će obavestiti dobitnika SMS-om na broj mobilnog telefona sa kog je poslao SMS za učešće u nagradnoj igri, o nagradi koju je osvojio, kao i o obavezi da u roku od 48 časova od prijema ovog SMSa priređivaču dostavi lične podatke (ime, prezime, adresu prebivališta i adresu za isporuku nagrade ako je različita od adrese prebivališta) i fotografiju fiskalnog računa kao dokaz o izvršenoj kupovini, a sve to na mail adresu tuc@gmd.rs.

Glavna nagrada

Priređivač će dobitnika obavestiti pozivanjem telefonom minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv priređivača, priređivač će mu poslati SMS kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u ovoj nagradnoj igri i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od 24 časa (najkasnije do 05.06.2023. do 15č) od dana prijema SMS-a.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču u ostavljenom roku, gubi pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Dnevne i nedeljne nagrade

Priređivač će dostaviti nagrade dobitniku putem pošte ili kurirske službe na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i to najkasnije do 01.08.2023. godine.

Ukoliko dobitnik u navedenim rokovima, na gore bliže opisan način, ne dostavi lične podatke (ime, prezime i adresu) i fotografiju fiskalnog računa ili ne preuzme nagradu u skladu sa ovim pravilima, gubi pravo na istu i time prestaju dalje obaveze priređivača prema dobitniku, a predmetna nagrada će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Glavna nagrada

Glavna nagrada će biti uručene do 01.08.2023. godine, na adresi u Republici Srbiji koju će dobitnik navesti prilikom obaveštenja o nagradi.
Dobitnik je dužan da na dan dostavljanja nagrade u periodu od 08-17č bude lično prisutan na naznačenoj adresi ili da obezbedi prisustvo lica ovlašćenog specijalnim punomoćjem za preuzimanje nagrade.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CrxkUmJMHwl
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x