Tvoje najgore iskustvo iz frizerskog salona

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Višenamenski stilizatori za kosu

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada kozmetika

Opis

Konkurs se organizuje putem pomenutog onlajn kanala komunikacije, a pravo učešća imaju svi punoletni građani/građanke sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Pravo učešća na Javnom konkursu nemaju zaposleni kod Organizatora, lica koja čine organe Organizatora, zaposleni i lica koja čine organe kod povezanih lica Organizatora, povezana lica Organizatora, kao i lica koja, na bilo koji način, učestvuju u organizaciji i realizaciji konkursa.

Mehanizam

  1. Zapratite Instagram profil @zadovoljnars
  2. U komentaru objave kreativno odgovorite na pitanje “Koje je vaše najgore iskustvo iz frizerskog salona?”

Izbor pobednika

Redakcija koja vrši selekciju komentara, odnosno uži izbor je sastavljen od renomiranih članova koji su novinari i urednici ženskih portala dugi niz godina. Uži izbor najboljih komentara će biti postavljeni na Instagram nalog 25.3.2022.

Proglašenje 3 pobedniička komentara u ponedeljak 28.3 do 17h. na Instagram profilu @zadovoljnars

Dodela i preuzimanje nagrada

Organizator će autore pobedničkih komentara kontaktirati slanjem direktne poruke. Učešćem u ovom javnom konkursu, učesnici se saglašavaju da budu kontaktirani na opisani način, u slučaju da budu izabrani kao pobednici.

Dobitnik je u obavezi da u roku od dvadeset četiri (24) časa od primanja poruke od organizatora, odgovori na nju i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom roku (24 časa) ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade, gubi pravo na dobijenu nagradu i redakcija bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Nakon prihvatanja nagrade, dobitnik organizatoru deli svoje podatke: ime i prezime, kontakt telefon i broj lične karte. Dobitnik nagradu preuzima lično, dolaskom na adresu organizatora ili na drugu adresu ako je tako dogovoreno sa organizatorom i na uvid prilaže ličnu kartu.

Dodela nagrada će se obaviti u periodu od 10 radnih dana od proglašenja pobednika.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CbPf-UYsPoe
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x