U kuhinji sa Menažom

Menaž

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Menaž kutija u obliku rerne sa Štarkovim proizvodima
  • 2x Slatki paket Štarkovih proizvoda sa kuvanje

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada hrana slatkiši i grickalice

Opis

Konkurs se organizuje za sva punoletna lica Republike Srbije koji imaju svoj lični nalog na Volim poslastice platformi i ujedno Instagram profil podešen kao "public" (javan) i koji prate Menaž Čokolada Instagram profil i Facebook stranicu.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, kao ni uži članovi njihovih porodica, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Putem svog Volim poslastice naloga na aplikaciji podelite recept koji sadrži Menaž ili druge Štarkove proizvode.
  2. Na Instagram objavi https://www.instagram.com/p/CZ1GCJmqRy8/ tj. Facebook objavi https://www.facebook.com/MenazCokolada/posts/3031903820354953 – u komentar sekciji napiši naziv recepta koji prijavljuješ.

Učesnik konkursa mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava kako na recepturi proizvoda (receptu), tako i na postavljenoj fotografiji.

Učestvovanjem u ovom konkursu, pobednik konkursa izričito izjavljuje da, bez posebne naknade, isključivo organizatoru prenosi predmetno, prostorno i vremenski neograničeno, sva autorska imovinska prava na receptu, kao i na fotografijama objavljenim povodom ovog konkursa.

Učesnik garantuje da dostavljenom recepturom i postavljenom fotografijom u celosti ne povređuje autorska i druga prava trećeg lica. Ako dođe do povrede prava intelektualne svojine ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za povredu snosi Učesnik koji je postavio fotografiju.

Pobednički recepti i nagrade

Nakon završetka konkursa, stručni žiri Ogranizatora izabraće ukupno četiri (4) dobitnika nagrada.

Kriterijum odabira je:

  • Ispunjeni uslovi učešća;
  • Originalnost i kreativnost recepta i/ili dekoracije;

Po odabiru pobedničkih recepata, Organizator će kontaktirati dobitnike putem direktne poruke sa Menaž čokolada Instagram profila i Facebook stranice ili putem email adrese koja je ostavljena prilikom registracije na platformi "Volim poslastice" kako bi se dogovorili oko dostavljanja i uručenja nagrade.

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 30 dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima.

Sajt igre

menaz.rs/novosti/pravila-konkursa-u-kuhinji-sa-menazom
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x