Ultra Bogi te zove u Аmeriku!

Ultra Energy

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Glavna nagrada

 • 1x Putovanje u Аmeriku za dve osobe
  Podrazumeva prevoz avionom kompanije Аir Srbija na relaciji Beograd-Аtlanta, smeštaj u trajanju od 5 noćenja na bazi polupansiona, aerodromski transfer, kao i lokalni transferi sa vodičem na engleskom jeziku uz gledanje jedne košarkaške utakmice i organizovano druženje sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, kao i troškove viziranja dobitnika i pratioca, a koje pod uslovima sadržanim u ovim pravilima može biti zamenjeno za drugo putovanje.
  Putovanje će biti realizovano u periodu između januara i aprila 2024.godine (u zavisnosti od mogućnosti turističke agencije koja bude realizovala putovanje da isto organizuje i realizuje).

Nedeljne nagrade

 • 6x Mobilni telefon Apple iPhone 14 126GB Midnight blue (1x nedeljno)
 • 60x Vaučer sportske prodavnice Sportvision u vrednosti od 12.000 RSD (10x nedeljno)

Dnevne nagrade

 • 205x Dres košarkaša Bogdana Bogdanovića gornji i donji deo (5x dnevno)
 • 820x Crni kačket sa printom (20x dnevno)
 • 205x Lopta za košarku ADIDAS ALL COURT 3.0 (5x dnevno)
 • 984x Paket od po 12 limenki zapremine 0,25l Ultra citrus peach napitaka (24x dnevno)

Ukupan broj nagrada: 2.281

Tipovi nagrada tehnika putovanje piće garderoba mobilni telefon vaučer sportska oprema druženje

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, bez teritorije АP Kosovo i Metohija, osim zaposlenih lica i lica radno angažovanih po bilo kom pravnom osnovu lica kod priređivača, marketinških agencija koje je priređivač angažovao u promociji nagradne igre, zaposlenih u prodajnim objektima koji prodaju promotivna pakovanja tj. proizvode koji učestvuju u nagradnoj igri i svih povezanih pravnih lica kao ili bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre kao i članovi njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Proizvodi

U nagradnoj igri učestvuju sledeći proizvodi priređivača:

 • Ultra Energy Original limenka od 0,25 litara (sa zlatnim otvaračem!)
 • Ultra Energy Original limenka od 0,5 litara (sa zlatnim otvaračem!)

Mehanizam

 1. Kupi minimum jedno promotivno pakovanje u periodu trajanja igre u bilo kojoj radnji na teritoriji Republike Srbije (bez АP Kosovo i Metohija)
 2. Pronađi kod ispod zlatnog otvarača Ultra Energy Original limenke
 3. Pošalji kod na jedan od sledećih načina:
  • Slanjem SMS poruke na broj 6202 sa sadržajem "ULTRA(RAZMAK)kod"
  • Putem internet obrasca na stranici od nagradne igre gde je potrebno upisati sledeće podatke: kod, ime i prezime, broj mobilnog telefona

Cena SMS poruke se tarifira za krajnjeg korisnika po standardnoj ceni SMS poruke operatera mreže.

Jedan broj mobilnog telefona može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem prijava, ali sa ispravnom prijavom različitih kodova.

Izbor dobitnika

Učesnik sa jednim kodom može biti dobitnik najviše jedne dnevne ili jedne nedeljne nagrade i glavne nagrade.

Broj mobilnog telefona čiji je kod jednom izvučen kao dobitni za dnevnu nagradu, ne učestvuje više u izvlačenju dnevnih nagrada u tom danu, kao ni u izvlačenju nedeljnih nagrada, ali učestvuje u izvlačenju glavne nagrade. Broj mobilnog telefona koji je dat u prijavi i čiji kod je jednom izvučen kao dobitni dnevne nagrade, učestvuje u daljem izvlačenju za dnevne (osim za dnevne nagrade u tom danu) i nedeljne nagrade ali sa različitim kodom od onog sa kojim je osvojio dnevnu nagradu i za različiti dan od onog u kojem je osvojio dnevnu nagradu.

Izvlačenje nagrada se obavlja svakog dana u periodu trajanja nagradne igre, počevši od 18.7.2023. godine, zaključno sa 27.8.2023.godine, automatski, putem softvera, metodom slučajnog odabira.

Dnevne nagrade

Izvlačenje dnevnih nagrada se obavlja svaki dan u 13h. Prva dnevna nagrada biće izvučena 18.07.2023. u 13:00 časova a poslednja dnevna nagrada biće izvučena 27.08.2023. godine u 13:00 časova. U izvlačenju dnevnih nagrada učestvuju sve ispravne prijave koje su primljene prethodnog dana u odnosu na dan izvlačenja, u periodu od 00:01-23:59 časova.

Nedeljne nagrade

Nedeljne nagrade se izvlače svake nedelje u 13:00 časova, tačnije nedeljne nagrade se izvlače:

 • 23.7.2023 - za period 17.7.2023. do 22.7.2023. u 23:59
 • 30.7.2023 - za period 23.7.2023. do 29.7.2023. u 23:59
 • 6.8.2023 - za period 30.7.2023. do 5.8.2023. u 23:59
 • 13.8.2023 - za period 6.8.2023. do 12.8.2023. u 23:59
 • 20.8.2023 - za period 13.8.2023. do 19.8.2023. u 23:59
 • 27.8.2023 - za period 20.8.2023. do 26.8.2023. u 23:59

Glavna nagrada

Dobitnik glavne nagrade biće izvučen dana 27.8.2023. u 13h. U izvlačenju glavne nagrade učestvuju sve ispravne prijave.

Objava dobitnika

Objava dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici ultrachallenge.rs. Objavljivaće se brojevi mobilnih telefona iz dobitnih prijava, sa skrivene 3 poslednje cifre, najkasnije narednog dana od dana izvlačenja do 16 časova, a konačna lista dobitnika biće objavljena u roku od 25 dana od isteka perioda trajanja nagradne igre.

Svaki od dobitnika će putem telefonskog poziva korišćenjem kontakt telefona koje je dobitnik upisao prilikom slanja dobitne prijave, biti pozvan od strane priređivača u roku od 5 dana od dana izvlačenja radi prikupljanje ličnih podataka potrebnih za dostavu nagrade.

Nakon uspostavljanja kontakta, dobitnicima će biti dostavljena informacija o tačno potrebnim ličnim podacima koje treba da dostave na i-mejl adresu info@ultrachallenge.rs. U slučaju da dobitnik ne poseduje i-mejl adresu, podatke može dostaviti i putem SMS/MMS poruke na telefon 063/271-368.

Ukoliko se dobitnik ne javi ni na jedan od poziva priređivača, isti nema pravo na nagradu a priređivač će u tom slučaju kontaktirati prvog rezervnog dobitnika, i tako redom po poslednjeg rezervnog dobitnika za svaku vrstu nagrade.

Preuzimanje nagrada

Dnevne i nedeljne nagrade biće dostavljene na adresu stanovanja koju dobitnik dostavi. Nagrade će biti dostavljene tj. uručene najkasnije u vremenskom periodu od 45 dana od završetka nagradne igre.

Ukoliko dobitniku nagrada ne bude mogla biti uručena ni nakon 3 pokušaja dostave od strane priređivača ili lica koje on ovlasti isti gubi svojstvo dobitnika.

Dobitnik glavne nagrade i njegov/njen pratilac su dužni da pribave svu neophodnu dokumentaciju potrebnu za turističku vizu, da samostalno učestvuju u postupku izdavanja iste pred nadležnom ambasadom. U slučaju da zahtev za izdavanje vize bude odbijen bilo dobitniku, bilo pratiocu, bilo oboma, dobitnik stiče mogućnost da u periodu od 6 meseci od odbijanja vize, odabere destinaciju na koju će sa pratiocem otputovati, a koje putovanje će biti u vrednosti glavne nagrade. Da ne bude zabune, ako dobitnik i/ili pratilac ne dobiju turističku vizu za Sjedinjene Аmeričke države, samo tada i u tom slučjau dobitnik stiče mogućnost zamenskog putovanja za sebe i pratioca koje će biti realizovano po želji dobitnika na destinaciju koju sam odabere u okviru ponude turističke agencije koja organizuje putovanje u Аmeriku u istoj vrednosti i u periodu od 6 meseci od odbijanja vize. Ukoliko dobitnik u tom slučaju ne iskoristi zamensko putovanje u navedenom roku, isti gubi pravo na nagradu, a priređivač zadržava pravo da istu ne dodeli.

Sajt igre

ultrachallenge.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x