Ultra snažno u novu školsku godinu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Laptop Apple MacBook Air - M1 2020 13"
 • 3x Tablet Apple iPad 8 10.2" Wi-Fi 32GB Grey
 • 20x Cordys Smart Kids Watch

Ukupan broj nagrada: 24

Tipovi nagrada laptop tehnika za decu tablet pametni sat

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu stiču sva punoletna fizička lica koja imaju srpsko državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji na dan početka SMS konkursa, 05.08.2021. godine.

Mehanizam nagradne igre

Za učešće u nagradnoj igri učesnik mora da ispuni sledeće uslove:

 1. Kupovinom Duracell baterija u periodu trajanja konkursa kupac dobija mogućnost da učestvuje u SMS konkursu. Kupovinom jednog pakovanja Duracell baterija kupac stiče mogućnost slanja 1 (slovima: jednog) odgovora.
 2. Nakon obavljene kupovine treba poslati SMS poruku (standardna tarifa) sa odgovorom na nagradno pitanje. SMS poruku je potrebno poslati u formatu:
  BI broj sa fiskalnog računa i odgovor na zadato pitanje na broj 0628714996
 3. SMS poruka treba da sadrži što kreativniji odgovor na pitanje: "Čemu se ultra snažno radujete u novoj školskoj godini?".
 4. Poruka može da sadrži do 450 karaktera (3 SMS poruke). Nakon slanja poruke učesnici će dobiti povratnu poruku u cilju obaveštenja da je njihova poruka primljena i uvažena i da je potrebno da odmah pošalju fotografiju fiskalnog računa na Viber.

Odgovor na zadato pitanje učesnika SMS konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise.
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava;
 • ne sme sadržati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga;

Učesnici konkursa obavezno moraju sačuvati originalni fiskalni račun kao dokaz o kupovini. Organizator zadržava pravo da po potrebi, a u cilju sprečavanja malverzacija, traži original fiskalni račun na uvid.

Biranje dobitnika

Dobitnicima kreativnog konkursa se smatraju učesnici, koji su na temu „ČEMU SE ULTRA SNAŽNO RADUJETE U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI?” odgovorili najkreatvnije na zadato pitanje.

Odabir najkreatvnijih odgovora se vrši stručnom ocenom tročlane izborne komisije organizatora. Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnost, originalnost i kreativnost. Prilikom ocenjivanja odgovora, izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti zapisnik o procesu odabira učesnika.

Objavljivanje dobitnika će biti izvršeno dana 01.10.2021.

U slučaju nemogućnosti kontaktiranja ili ne odazivanja dobitnika u roku od 3 radna dana od trenutka formiranja rang liste potencijalnih dobitnika, organizator stiče pravo da nagradu prosledi prvom rezervnom učesniku. Za svakog izabranog dobitnika, komisija će, po svojim kriterijumima, izabrati rezervne dobitnike koji će, u slučaju neodazivanja biti kontaktirani.

Predaja nagrada

Predaja nagrada vrši se na način dogovoren između organizatora i dobitnika (slanjem poklona dobitnicima na kućnu adresu ili lično preuzimanje).

Istog dana, a najkasnije u roku od 7 radnih dana od dana objave dobitnika, Organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada. Potrebno je da se dobitnici SMS konkursa odazovu na poziv Organizatora u vezi sa dodelom nagrada u dogovorenom terminu najkasnije do 3 radna dana od trenutka objave.

Potrebno je da nagrađeni potrošači prilikom kontaktiranja za objavu dobitnika potvrde da imaju sačuvan fiskalni račun kao dokaz o kupovini i isti je potrebno da dostave u elektronskoj formi.

Sajt igre

www.facebook.com/papirnisvetzarkovo/posts/3021939408039801
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x