UniCredit i Mastercard te vode na UEFA Champions League 2023

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Putovanje za dve osobe u Istanbul na fudbalsku utakmicu finala UEFA Champions League 2023 u periodu od 9. juna 2023. do 11. juna 2023. godine koje obuhvata:
  • ulaznice prve kategorije za fudbalsku utakmicu finala UEFA finala UEFA Champions League 2023, koje se održava u Istanbulu, na stadionu „Atatürk Olympic“, 10. juna 2023. godine
  • povratne avio karte na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd, sa uključenim avio taksama
  • transfer sa i do aerodroma u Istanbulu
  • transfer od hotela do stadiona i od stadiona od hotela
  • smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu od 5 zvezdica na bazi 2 noćenje/a sa doručkom
  • uslugu domaćina tokom boravka na stadionu radi prisustvovanja utakmici
  • 2 poklona po izboru organizatora finala UEFA Champions League 2023
  • nagradni novčani iznos od 15.000 RSD koji će biti stavljen na raspolaganje
 • 20x PrePaid poklon kartica UniCredit Banke sa 12.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 21

Tipovi nagrada novčana nagrada putovanje ulaznice vaučer

Opis

Pravo na učešće u nagradnom konkursu i ostvarivanje nagrada imaju sva fizička lica starija od 18 godina koja imaju državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji, koji su klijenti UniCredit banke.
Zaposleni kao i članovi porodica, organizatora, agencije, Mastercard Srbije i privrednog društva Sia Central Europe, a.s., koji učestvuju u promovisanju i realizaciji nagradnog konkursa, nemaju pravo učešća u nagradnom konkursu.

Mehanizam

 1. Izvrši beskontaktno mobilno plaćanje svojom debitnom i/ili kreditnom Mastercard karticom izdatom od strane UniCredit banke za fizička lica u iznosu od najmanje 500 RSD ili više, na POS terminalima u Republici Srbiji, tokom perioda trajanja nagradne igre i to posredstvom:
  • Google Pay aplikacije instalirane na mobilnim telefonima sa android operativnim sistemom
  • Apple Pay aplikacije instalirane na mobilnim telefonima sa IOS operativnim sistemom
 2. Rangiraj se na rang listi sa brojem izvršenih transakcija
 3. Tačno odgovori na 1 od 10 pitanja po izboru organizatora iz oblasti sporta ili u vezi sa UEFA Champions League 2023 (preko i-mejla)

Kvalifikovanim transakcijama smatraju se izvršena, proknjižena i nestornirana beskontaktna mobilna plaćanja.

Rang lista

Tokom trajanja nagradnog konkursa, jednom nedeljno, svakog petka, na internet stranici organizatora www.unicreditbank.rs biće omogućen uvid o broju izvršenih kvalifikovanih transakcija učesnika koji trenutno vodi u nagradnom konkursu. Neće biti navođene informacija o ukupnom ili pojedinačnim iznosima tih transakcija i drugi lični podaci.

Izbor dobitnika

Nagradno putovanje dobija 1 (slovima: jedan) učesnik koji bude izvršio najviše kvalifikovanih transakcija, a poklon karticu dobija sledećih 20 učesnika sa najvećim brojem izvršenih kvalifikovanih transakcija.

Ukoliko učesnik pogrešno odgovori na postavljeno pitanje gubi pravo na nagradu. Pravo na nagradu dobija prvi sledeći učesnik sa najvećim brojem kvalifikovanih transakcija prema podacima iz izveštaja pod uslovom da tačno odgovori na postavljeno pitanje.

Učesnik nagradnog konkursa koji će otputovati u Istanbul na fudbalsku utakmicu finala UEFA Champions League 2023 i ostali učesnici nagradnog konkursa kojima će biti podeljene PrePaid kartice UniCredit banke sa poklon novčanim iznosom određenim pravilima će biti proglašeni najkasnije 25. aprila 2023. godine do 16 časova.

Kontaktiranje dobitnika

Služba za upravljanje odnosima sa klijentima organizatora nagradnog konkursa će u roku od 48 časova putem utvrđene i-mejl adrese ili telefona kontaktirati prvih 21 potencijalnih učesnika i obavestiti ih o mogućnosti da im bude dodeljena nagrada ukoliko tačno odgovore na pitanje koje će im biti dostavljeno putem i-mejla na koji je neophodno da daju odgovor.

Ukoliko prihvata učešće u nagradnom konkursu, potencijalni dobitnik je obavezan da u roku od narednih 48 časova odgovori organizatoru slanjem povratnog i-mejla na adresu sa koje je kontaktiran, putem opcije „odgovori svima“ (na engleskom: reply to all) i dostavi:

 • potpisano obaveštenje o obradi podataka o ličnosti, sa pristankom za obradu podataka o ličnosti za učešće u nagradnom konkursu i omogućavanju prava na nagradu
 • odgovor na postavljeno pitanje
 • potvrde/dokumenta:
  • da prihvata Nagradu, ukoliko tačno odgovori na postavljano Pitanje
  • kopiju svog važećeg pasoša i važećeg pasoša osobe sa kojom planira da putuje u Istanbul, ukoliko je kontaktiran za osvajanje nagradnog putovanja
  • da nije zaposlen kod organizatora, agencije i Mastercard Srbije i SIA Central Europe
  • da ispunjava sve uslove iz pravilnika nagradne igre

Preuzimanje nagrada

Sve nagrade se preuzimaju lično, na način koji će biti saopšten Konačnim nagrađenim učesnicima.

Sajt igre

www.unicreditbank.rs/rs/pi/finale-lige-sampiona.html
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x