UNIQA nagrađuje vaše poverenje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Nagradno putovanje – Barselona za dvoje
 • 1x Nagradno putovanje – Rim za dvoje
 • 1x Nagradno putovanje – Budimpešta za dvoje
 • 1x 50.000 RSD na Raiffeisen platnoj kartici
 • 3x 30.000 RSD na Raiffeisen platnoj kartici
 • 5x 20.000 RSD na Raiffeisen platnoj kartici
 • 20x 10.000 RSD na Raiffeisen platnoj kartici
 • 30x 5.000 RSD na Raiffeisen platnoj kartici
 • 100x Robne nagrade

Ukupan broj nagrada: 162

Tipovi nagrada novčana nagrada putovanje

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna fizička lica.
Pravo na učešće nemaju zaposleni u UNIQA osiguranju i članovi njihove porodice, kao i kolege koje su u poslovnom odnosu sa UNIQA kompanijom (zaposleni u generalnim agencijama i članovi njihovih porodica, zaposleni u turističkim agencijama, zaposleni u ekspoziturama banaka).

Mehanizam

 1. Kupi UNIQA putno osiguranje u najmanjem ukupnom iznosu od 5.000 RSD za sve kupljene polise putnog osiguranja u periodu trajanja nagradne igre
 2. Iznosi sa svih polisa osiguranja koje kupip, bilo da kupuješ za sebe ili nekog od svojih prijatelja, članova porodice ili poznanika, se sabiraju, a ukupne vrednosti kupljenih osiguranja rangiraju

Ugovarači osiguranja (individualnih ili porodičnih polisa putnog osiguranja) koji u periodu trajanja nagradnog takmičenja ugovore osiguranje u nekoj od UNIQA poslovnica, putem webshop-a, u ekspoziturama Raiffeisen banke i Addiko banke, kod brokera i turističkih agencija sa kojima UNIQA ima zaključen ugovor o saradnji ostvaruju pravo da se kvalifikuju u okviru nagradnog takmičenja.

Izbor dobitnika

Klijente sa najvišim ukupnim uplaćenim iznosom nagrađujemo nekom od navedenih nagrada.

Klijenti se rangiraju po visini ugovorene premije, odnosno klijenti sa najvišom ukupnom visinom premije (nakon sabiranja svih individualnih i porodičnih polisa putnog osiguranja) osvajaju nagrade. Ukoliko više klijenata ima istu visinu ugovorene premije, sledeći uslov za rangiranje pobednika je broj ugovorenih polisa.

Objava dobitnika

Objava dobitnika biće 15.oktobar 2022.

Dobitnici će biti kontaktirani od strane zaposlenih u UNIQA osiguranju kod kojih su ugovorili putno osiguranje. Imena dobitnika neće biti javno objavljena na UNIQA web sajtu radi zaštite podataka o ličnosti.

Preuzimanje nagrada

Prilikom preuzimanja nagrade potrebno je dati na uvid polisu putnog osiguranja i ličnu kartu. Dobitnici moraju lično preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana kontaktiranja od strane agenata UNIQA osiguranja. Ukoliko dobitnik nije u mogućnosti da preuzme nagradu, može ovlastiti nekog da u njegovo ime preuzme istu, uz polisu i ličnu kartu dobitnika nagrade na uvid.

Dobitnici iz Beograda svoje nagrade preuzimaju u zgradi UNIQA osiguranja na adresi Milutina Milankovića 134g na Novom Beogradu. Dobitnici koji nisu iz Beograda svoje nagrade mogu preuzeti u najbližoj UNIQA poslovnici ili im nagrada može biti dostavljena posredstvom kurirske službe.

Sajt igre

www.uniqa.rs/UNIQA/94849/Bolje-je-kad-putujemo-zajedno
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x