Usudi se da budeš šampion

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Head & Shoulders igru Head & Shoulders spreči perut i okrepi se?

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Samsung Galaxy S21 Plus 5G
  • 2x Pametni sat Samsung Galaxy 4
  • 5x Fudbalska lopta (adidas RIHLA)

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada tehnika pametni sat mobilni telefon sportska oprema

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koja dva proizvoda brenda Gillette, Head & Shoulders ili Old Spice, u bilo kom Univerexport objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome do kraja konkursa (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
  3. Ispod nagradne objave na Instagramu napiši koji gol reprezentacije ćeš uvek pamtiti i opiši zbog čega?

Poruka mora sadržati isključivo opis gola i razloga zašto vas je taj gol fascinirao a može sadržati i emoji stickere.

Sa jednog Instagram profila može biti ostavljena samo jedna poruka, a ukoliko sa jednog profila bude više poruka – komentara, u obzir će biti uzet samo komentar koji je hronološki prvi postavljen.

Potrebno je da Instagram profili učesnika budu podešeni tako da imaju mogućnost da budu tagovani (u cilju objave najkreativnijih učesnika).

Izbor dobitnika

Žiri organizatora će pregledati i zajednički izabrati 8 najkreativnijih komentara koji u celosti odgovaraju temi konkursa.

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram profilu @headandshouldersrs i to putem story objava sa označenim profilima najuspešnijih učesnika, pa je neophodno da učesnici na svojim profilima postave opciju dostupnosti označavanja (tagovanja).

Nakon objave dobitnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram profila @headandshouldersrs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini najmanje dva Gillette, Head&Shoulders ili Old spice proizvoda u Univerexport prodavnicama, u toku trajanja konkursa.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade zadržava organizator i može ih dodeliti sledećem plasiranom učesniku.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Ch_5g-nKwGt
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x