Uz Moja Kravica mleka trotinet te čeka!

Imlek

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Moja Kravica igru Moja Kravica nagradna igrica-svakog dana petica!?

-

Nagrade

 • 90x Xiaomi Električni Trotinet Essential EU (ALU, Multifuni ekran, 20km jedno punjenje, 8,5" gume, E-ABS)

Ukupan broj nagrada: 90

Tipovi nagrada prevoz električni trotinet

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica koja su državljani Republike Srbije.
Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju lica koja su zaposlena kod priređivača ili bilo kojeg drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju ove nagradne igre. Ograničenje iz ovog stava odnosi se i na zaposlena i angažovana lica u maloprodajnim objektima Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, Tempo i Tempo express. Isto važi i za članove uže porodice lica navedenih u prethodnom stavu.

Proizvodi

Proizvodi na osnovu kojih se stiče pravo na učestvovanje u nagradnoj igri:

 • Moja Kravica čokoladno mleko 1%mm 250ml tetrapak
 • Moja Kravica čokoladno mleko 1%mm 300ml PET
 • Moja Kravica belo čokoladno mleko 1%mm 300ml PET
 • Moja Kravica čokoladno mleko čoko&banana 1%mm 250ml tetrapak
 • Moja Kravica D3 mleko 3,2% mm 250ml tetrapak
 • Moja Kravica junior mleko 2,8%mm 250ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk vanila 220ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk jagoda 220ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk karamelito 235ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk keks 220ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk vanila 300ml PET
 • Moja Kravica milk šejk jagoda 300ml PET

Mehanizam

Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je:

 1. Kupiti neke od gore navedenih proizvoda u minimalnoj vrednosti od 150 RSD u Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, Tempo ili Tempo Express maloprodajnim objektima.
 2. Po izvršenoj kupovini potrošač dobija fiskalni račun i nefiskalni isečak na kome se nalazi jedinstveni numerički kod odnosno kontrolni broj, koji se sastoji od 14 karaktera (u daljem tekstu: Kod).
 3. Potrošač svoju prijavu u nagradnoj igri podnosi slanjem Koda sa nefiskalnog isečka SMS porukom na četvorocifreni broj 4488.

Učesnik koji je poslao Kod putem SMS poruke dobiće povratnu SMS poruku o statusu njegove prijave.

Učesnici su dužni da, do dana 28.10.2021. godine, čuvaju fiskalni račun kojim se dokazuje kupovina proizvoda na osnovu koje se stiče pravo na učestvovanje u nagradnoj igri, kao i nefiskalni isečak sa Kodom sa kojim učestvuju.

Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, ako su za to ispunjeni uslovi definisani pravilima ove nagradne igre.

Kod sa nefiskalnog isečka može biti iskorišćen samo jedanput.

Izvlačenje dobitnika

Slučajnom metodom se iz baze svih pravilno poslatih Kodova izvlače tri dobitna Koda dnevno. U isto vreme se za svaki dobitni Kod izvlače i po tri rezervna Koda, čiji se redosled utvrđuje hronološki po vremenu izvlačenja.

Validni Kodovi koji su poslati u toku jednog dana, u periodu od 00:01 časova do 23:59 časova, učestvuju u izvlačenju koje se vrši narednog dana u 09:30 časova i ne učestvuju u daljim izvlačenjima.

Tokom trajanja nagradne igre biće dodeljeno ukupno 90 nagrada, i to po 3 nagrade svakog dana. Izvlačenje Kodova radi dodele nagrada biće vršeno svakog dana počev od 08.09.2021. godine do 07.10.2021. godine, u 9:30 časova.

Učesnici čiji su Kodovi izvučeni se obaveštavaju SMS porukom na dan izvlačenja. SMS porukom učesnik se obaveštava da je njegov Kod izvučen u nagradnoj igri, te da je dužan da se javi na poziv kontakt centra i ostavi podatke neophodne za uručenje nagrade, kao i da pošalje dokaz o sticanju prava na učestvovanje u nagradnoj igri (kopiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa Kodom).

Učesnik može biti dobitnik samo jedne nagrade u periodu trajanja nagradne igre.

Dostavljanje i preuzimanje nagrada

Dostavljanje i preuzimanje nagrada će se izvršiti po okončanju nagradne igre, počev od dana 08.10.2021. godine, a najkasnije do 28.10.2021. godine.

Učesnik čiji je Kod izvučen u nagradnoj igri biće pozvan od strane kontakt centra telefonom radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada. Kontakt centar će učesnike kontaktirati najkasnije u roku od 3 radna dana od trenutka izvlačenja.

Lice čiji je Kod izvučen kao dobitan obavezan je da se javi na poziv kontakt centra i da dostavi neophodne podatke radi uručenja nagrade i to: ime, prezime, kontakt telefon, adresu i opštinu prebivališta, odnosno adresu stanovanja (ukoliko je ta adresa različita od adrese na kojoj se nalazi prebivalište lica) na kojoj će se izvršiti uručivanje nagrade.

Učesnik čiji je Kod izvučen je dužan da pošalje jasno vidljivu fotografiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa dobitnim Kodom, radi provere validnosti Koda.

Lice može poslati podatke i dokaze koji su osnov za dodelu nagrade na email adresu kontakt centra: mojakravica@puzzle.rs, ili putem Viber ili Whats up aplikacije na broj telefona 061/210-2427.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na adresi koju su dali kontakt centru, a u dogovoreno vreme. Prilikom uručenja nagrade dobitnik je dužan da popuni obrazac izjave kojom se potvrđuje da je dobitnik preuzeo nagradu.

Dobijene nagrade dobitnici kod Priređivača ne mogu zameniti za novčanu protivvrednost niti za bilo koju drugu nagradu.

Dobitnik ne može preneti pravo na nagradu na treću osobu. Nagrade se dodeljuju u viđenom stanju.

Sajt igre

www.imlek.rs/vesti/sve-vesti/pravila-nagradne-igre-uz-moja-kravica-mleka-trotinet-te-ceka
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x