Uz Valvoline, crveni fićko u 3 poteza

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Automobil FIAT 500 1.0 BSG 70KS HYBRID DOLCEVITA
  • 2x Mobilni telefon Apple iPhone 12 64GB PREMIUM MGJ73SE/A

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada prevoz tehnika automobil mobilni telefon

Opis

U nagradnoj igri mogu da učestvuju samo punoletna lica koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije).

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod Priređivača, ili bilo kog drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju ove nagradne igre, kao i njihovi članovi uže porodice.

Mehanizam

Pravo učešća imaju lica koja u periodu od 21.06.2021. godine od 9:00 časova do 21.07.2021. godine do 21:00 časova u maloprodajnim objektima koji su navedeni na internet stranici www.valvoline.com/rs-serbia kupe bilo koji Valvoline proizvod.

Potrošač koji pošalje ispravan BI broj sa fiskalnog isečka dobijenog nakon kupovine Valvoline proizvoda smatra se učesnikom u nagradnoj igri. BI broj sa fiskalnog isečka može biti iskorišćen samo jedanput. Jedno lice može poslati neograničen broj BI brojeva, ukoliko su se stekli uslovi definisani ovim pravilima, ali ne može osvojiti više nagrada.

Račun je potrebno sačuvati jer je prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik u obavezi da komisiji pokaže original fiskalnog računa na kome se nalazi BI broj.

Potrošač postaje učesnik nagradne igre slanjem SMS poruke u formi Valvoline (razmak) BI broj na četvorocifreni broj 3311. (npr. ukoliko fiskalni račun sadrži BI broj 332211, šalje se SMS na broj 3311 ca tekstom: Valvoline 332211). Nakon slanja SMS poruke, učesnik će dobiti povratnu SMS poruku o statusu njegove prijave.

Način i postupak izvlačenja

Izvlačenje BI brojeva radi dodele nagrada biće vršeno dana 22.07.2021. godine u periodu od 10 do 12 časova. Nakon izvlačenja dobitnih BI brojeva, za svaki dobitni BI broj, izvlače se i po tri rezervna BI broja.

Način obaveštavanja učesnika o rezultatima igre

Na dan izvlačenja, učesnici čiji su BI brojevi izvučeni se obaveštavaju SMS porukom da su njihovi BI brojevi izvučeni u nagradnoj igri, te da su dužni da se jave na poziv Priređivača i ostave podatke neophodne za uručenje nagrade, kao i da pošalju fotografiju fiskalnog isečka sa BI brojem.

Finalni spisak sa dobitnim BI brojevima nagradne igre, osvojenim nagradama i pripadajućim brojevima telefona sa sakrivene poslednje tri cifre, biće objavljeni u roku od 10 dana od dana izvlačenja na veb stranici www.valvoline.com/rs-serbia i na Facebook stranici Valvoline Srbija.

Način i rok preuzimanja nagrada

Preuzimanje nagrada će se izvršiti po okončanju nagradne igre, dana 30.07.2021. u salonu automobila Auto kuća Kole na adresi Cara Dušana 209, 11 080 Zemun, Srbija.

Učesnik čiji je BI broj izvučen u nagradnoj igri biće pozvan od strane Priređivača telefonom radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada. Priređivač će učesnike kontaktirati najkasnije u roku od 2 radna dana od trenutka izvlačenja.

Sajt igre

www.valvoline.com/rs-serbia/osvoji-fiat500-hybrid
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x