Vegeta ukus je na prvom mestu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Set posuđa od livenog gvožđa
  • 1x Toster Brandani Techno Happy Days
  • 1x Aparat za kokice Brandani Vintage Rosso
  • 1x Električni secko Korkmaz ProMagic Rondo
  • 1x Električni blender set Korkmaz Vertex Mega
  • 10x Vegeta poklon paket

Ukupan broj nagrada: 15

Tipovi nagrada tehnika hrana posuđe

Opis

U nagradnom konkursu mogu da učestvuju lica starija od 16 godina koja su državljani Republike Srbije, Bosne i Hercegovine ili Republike Hrvatske.
Pravo učešća nemaju zaposleni kod organizatora i trećih lica koja su obrađivači podataka za organizatora, koji su direktno uključeni u pripremu nagradnog konkursa, odnosno izbora pobednika, kao ni članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnici, deca, sestre i braća).

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre number-one.vegeta.hr
  2. Odigraj kviz
  3. Opiši iz koje evropske zemlje su jela koja plene svojim ukusima i zašto je baš ta kuhinja na prvom mestu
  4. Unesi svoje lične podatke (ime, prezime, adresa i kućni broj, grad, poštanski broj, država, kontakt telefon i e-mail adresa) kako bi uspešno završio prijavu

Svaki učesnik može učestvovati u nagradnom konkursu sa više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.

Izbor dobitnika

Pobednike bira stručni žiri po kriterijumu: najkreativniji odgovor na nagradni zadatak.

Dobitnici nagrada biće izabrani do 16. avgusta 2022. godine.

Rezultati nagradnog konkursa biće objavljeni na veb sajtu od nagradne igre najkasnije do 20. avgusta 2022. godine. Na listi nagrađenih biće: ime i prezime sa kojim se učesnik prijavio na nagradni konkurs.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike i obavestiti ih o osvojenoj nagradi telefonom ili e-mailom, u skladu sa informacijama dostupnim organizatoru na osnovu prijavnog obrasca. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju netačne ili promenjene e-mail adrese ili broja telefona koje je učesnik naveo u prijavi. Ukoliko neko od potencijalnih dobitnika ne odgovori u roku od 7 dana od pokušaja kontakta, organizator ima pravo da kontaktira drugog učesnika koji se prijavio na nagradni konkurs.

Dodela nagrada

Svi dobitnici su dužni da na zahtev organizatora, potvrde identitet svojim važećim identifikacionim dokumentom ili važećim identifikacionim dokumentom jednog od roditelja, u suprotnom gube pravo na nagradu.

Pobednici će dobiti nagrade dostavom na kućnu adresu u roku od 45 (četrdesetpet) radnih dana od objavljivanja rezultata nagradnog konkursa. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku od 45 radnih dana od objavljivanja rezultata, a dobitnik u narednih 15 (petnaest) dana ne obavesti da nije primio nagradu, organizator ne odgovara za neprimanje nagrade i ne može prihvatiti žalbu.

Sajt igre

number-one.vegeta.hr
Gost
2 Komentara
Vika
Vika
 pre 9 meseci
Pa danas je 20.8. spiska dobitnika nema😬
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 9 meseci
Organizator je malo lošije uradio veb sajt pa se ne vide dobitnici, ali trebalo bi da je ovo spisak dobitnika: spisak dobitnika
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x