VODAVODA Sport CAP sportski Instagram konkurs

Trajanje

-

Nagrade

 • 1x Traka za trčanje
 • 2x Eliptični trenažer
 • 3x Mountain bike
 • 5x Fitpass sa 6 meseci članarina
 • 10x Smart watch fit
 • 20x Prostirka za vežbanje i lopta za pilates
 • 30x Nacon controller tegovi 2x2kg i elastična traka za vežbanje
 • 50x VODAVODA peškir za trening
 • 100x VODAVODA majice

Ukupan broj nagrada: 221

Tipovi nagrada ostalo prevoz tehnika garderoba bicikl pametni sat sportska oprema

Opis

Učesnici nagradnog konkursa moraju imati boravište ili prebivalište na teritoriji Republike Srbije.
U kreativnom nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa (zaposleni u kreativnoj agenciji Executive Group d.o.o. kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici.

Mehanizam

 1. U nekom od Delhaize maloprodajih objekata (Tempo, Mega Maxi, Maxi i Shop & Go) izvrši kupovinu 6 (šest) flaša VODAVODA Sport Cap 1l na jednom ili više računa u periodu trajanja nagradne igre
 2. Sačuvaj fiskalni račun/račune na kome je prikazana predmetna kupovina proizvoda do momenta proglašenja pobednika konkursa
 3. Zaprati Instagram profile @vodavoda_worldwide i @maxi_srbija
 4. Napravi video ili fotografiju rekreacije ili treninga na otvorenom prostoru ili zatvorenom prostoru sa VODAVODA Sport Cap 1l, na kome se vidi treniranje uz proizvod
 5. Video ili fotografiju okači na svoj Instagram profil, označi @vodavoda_worldwide i @maxi_srbija uz hashtag #sportcapkonkurs
 6. Otključaj svoj Instagram profil u periodu trajanja konkursa, a sve do momenta proglašenja pobednika

Uz fotografiju ili video sa kojima se učestvuje na konkursu i uz gore navedeni fiskalni račun, potrebno je da učesnik na zahtev organizatora dostavi svoje lične podatke.

Fotografija/video

Fotografija ili video učesnika nagradnog konkursa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • potrebno je da sadrži inkorporiranu flašu VODAVODA SPORT CAP 1l na fotografiji/u video snimku;
 • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise;
 • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava;
 • ne sme da sadrži šokantne, vulgarne, ili klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti, ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga, niti da bude kompromitujuće za samu osobu koja je video postavila.

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu, nezavisno od broja poslatih fotografija ili videa i fiskalnih računa.

Dobitnicima kreativnog nagradnog konkursa se smatraju učesnici, koji su na temu “VODAVODA SPORT CAP sportskog Instagram konkursa” postavili, po mišljenju žirija, najkreativnije fotografije ili video kojima je, uz vidljivost VODAVODA SPORT CAP 1l, prikazana rekreacija ili trening kao sastavni deo aktivnog života.

Osnovni kriterijumi izborne komisije za ocenu fotografija i videa pristiglih u okviru kreativnog nagradnog konkursa su inovativnost, originalnost i kreativnost. Prilikom ocenjivanja kreativnog predloga, izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti Zapisnik o procesu odabira dobitnika nagrada.

Spisak dobitnika nagradnog konkursa biće proglašen najkasnije dve nedelje po završetku konkursa objavom dobitnika na Instagram profilu @vodavoda_worldwide.

Pri obaveštavanju o potencijalnom dobitku nagrade svaki dobitnik je dužan da na zahtev organizatora, dostavi original fiskalni račun/e kao potvrdu o kupovini šest flaša proizvoda VODAVODA SPORT CAP 1l u periodu 08.05. – 08.06.2023. Tek ako je ispunio sve pravilima definisane uslove konkursa, potencijalni dobitnik se smatra i zvaničnim dobitnikom nagrade.

Preuzimanje nagrada

Organizator je dužan da dobitnicima KREATIVNOG NAGRADNOG KONKURSA:

 • prve tri nagrade uruči najkasnije 30 dana od dana objave dobitnika,
 • ostale nagrade će uruči najkasnije 30 dana od dana objave dobitnika, i to putem pošte.

Organizator će dobitnike kontaktirati na poslednje poznate kontakt podatke kojima on raspolaže, odnosno koje su učesnici naznačili.

Ako poštanska služba ne nađe dobitnika na konkretnoj adresi, odnosno ako se dva puta vrati pošiljka, time prestaje obaveza organizatora da isporuči nagradu i dobitnik istu može preuzeti isključivo na adresi GOLD DRINK doo, ul. Matije Korvina 17, 24000 Subotica.

Sajt igre

vodavoda.com/rs/actual/pravilnik
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x