Vum zamisli slatku želju

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Vaučer od 50.000 RSD za kupovinu u Vum marketima
  • 1x Bosh multifunkcionalni mikser
  • 1x Set tiganja Texell 3/1
  • 1x Vafl pekač
  • 10x Štark paket

Ukupan broj nagrada: 14

Tipovi nagrada bela tehnika hrana slatkiši i grickalice vaučer posuđe

Opis

Uslov za učestovanje je da je učesnik punoletno lice koje ima prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.
Na nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, zaposlene u objektima Vum kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici.

Mehanizam

  1. Kupi Štark proizvode u minimalnoj vrednosti od 499 RSD u nekom od Vum marketa (lokacije Vum marketa možete videti u pravilniku nagradne igre)
  2. Sačuvaj fiskalni račun do predaje nagrada
  3. Uz fiskalni račun ćeš dobiti nagradni talon koji treba popuniti sa ličnim podacima i odgovorom na nagradno pitanje „Volim i/ili darujem Štark proizvode zato što …“
  4. Popunjeni talon ubaci u obeleženu kutiju koja se nalazi u Vum objektima

Izbor dobitnika

Odabir najkreativnijih odgovora se vrši stručnom ocenom izborne komisije organizatora. Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnosti, originalnosti i kreativnosti.

U slučaju nemogućnosti kontaktiranja odabranih lica radi podele nagrade i/ili ne odazivanja dobitnika u roku od 3 radna dana od trenutka objave, organizator stiče pravo da nagradu prosledi prvom sledećem najbolje pozicioniranom učesniku.

Predaja nagrada

Organizator do dana 31.05.2023. godine objavljuje imena dobitnika na oglasnoj tabli objekta. Istog dana, a najkasnije u roku od 15 dana od dana objavljivanja završetka konkursa, organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada u objektu Vum D.O.O.

Predaja nagrada se izvršava u Vum D.O.O. Stefana Prvovenčanog 77/1, Šabac ili u vreme, mestu i na način dogovoren između organizatora i dobitnika.

Sajt igre

vumdoo.com/nagradna-igra/pravila
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x