We Care - Violeta Poklanja

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 50x Polarbox prenosivi hladnjak
  • 50x Termo boca

Ukupan broj nagrada: 100

Tipovi nagrada ostalo

Opis

Program vernosti sprovodi se u svim DM prodajnim mestima (prodavnicama) na području Republike Srbije.

Mehanizam

  1. Kupi 2 komada bilo kojih Violeta We Care higijenskih i/ili dnevnih uložaka u toku trajanja nagradne igre u bilo kojoj DM prodavnici na teritoriji Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Otvori veb sajt od nagradne igre, popuni prijavu i pošalji sliku fiskalnog računa (jednog ili više) na kojem je vidljivo razdoblje kupovine i broj kupljenih artikala

Prihvataju se samo računi zaključno s datumom 30.5.2023.godine.

Izbor dobitnika

Organizator Violeta programa vernosti će prema slučajnom odabiru u roku od 8 radnih dana nakon završetka programa vernosti objaviti raspored nagrada za sve učesnike koji su poslali ispravne prijave.

Svaki kupac može dobiti neograničen broj nagrada ( za svaku ispravnu prijavu po jednu), a dodela nagrada se vrši slučajnim odabirom.

Preuzimanje nagrada

Organizator programa vernosti svakom će potrošaču u roku od 45 radnih dana od objave raspodele nagrada na navedenu adresu putem kurirske dostave ili pošte poslati dodeljenu nagradu. U slučaju da potrošač ne preuzme pošiljku organizator nije dužan snositi trošak ponovnog slanja. Ako potrošač u narednih 45 dana ne preuzme dodeljenu nagradu, gubi pravo na istu.

Sajt igre

wecare.violeta.com/program/we-care-violeta-poklanaja
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x