Zabavljaj se ultra snažno uz Duracell

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Sony PlayStation 5
  • 40x Slušalice JBL Tune 510BT

Ukupan broj nagrada: 43

Tipovi nagrada zvučnik tehnika igračka konzola

Opis

Nagradni konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije. Pravo učestvovanja u SMS konkursu stiču sva punoletna fizička lica koja imaju srpsko državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji na dan početka SMS konkursa, 05. novembra 2021. godine.

Mehanizam

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da:

  1. Kupi bar jedno pakovanje Duracell baterija (na teritoriji Republike Srbije).
  2. Obavezno sačuvati originalni fiskalni račun kao dokaz o kupovini.
  3. Učesnik zatim treba da pošalje SMS poruku sa što preciznijim odgovorom na nagradno pitanje "Koliko kilograma Duracell baterija će biti prodato u Srbiji u periodu od 01.11.2021. do 31.12.2021?"
  4. SMS poruku je potrebno poslati u formatu: numerički odgovor na zadato pitanje na broj 062/8714-996.
  5. Učesnici će dobiti povratnu poruku u cilju obaveštenja da je njihova poruka primljena i uvažena, kao i da je potrebno da dostave fotografiju fiskalnog računa.

Kupovinom jednog pakovanja Duracell baterija kupac stiče mogućnost slanja 1 (slovima: jednog) odgovora.

Podaci o prodaji, odnosno tačan odgovor na nagradno pitanje SMS konkursa "Koliko kilograma Duracell baterija će biti prodato u Srbiji u periodu od 01.11.2021. do 31.12.2021.?" su zvaničan podatak koji dostavlja Distributer.

Izbor dobitnika

Dobitnicima SMS konkursa se smatraju učesnici, koji su na temu "Koliko kilograma Duracell baterija će biti prodato u Srbiji u periodu od 01.11.2021. do 31.12.2021.?" odgovorili najtačnije i najveštije na zadato pitanje, a u odnosu na podatak koji je dostavio Distributer.

Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su analitičnost, veština procenjivanja i poznavanje tržišnih segmenata.

Organizator dana 20.01.2022. godine objavljuje imena dobitnika na web sajtu https://zabavljaj-se-ultra-snazno.weebly.com/

Istog dana, a najkasnije u roku od 7 radnih dana od dana objave dobitnika, organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada. Potrebno je da se dobitnici SMS konkursa odazovu na poziv organizatora u vezi sa dodelom nagrada u dogovorenom terminu, a najkasnije do 3 radna dana od trenutka objave, jer u protivnom gube pravo na nagradu, bez ikakve dalje odgovornosti organizatora za isti gubitak.

Potrebno je da nagrađeni potrošači prilikom kontaktiranja za objavu dobitnika potvrde da imaju sačuvan fiskalni račun, kao dokaz o kupovini, i isti je potrebno da dostave u elektronskoj formi, putem Viber-a, ili u nekoj drugoj formi, o čemu se organizator naknadno dogovara sa potencijalnim dobitnikom. Ukoliko potencijalni nagrađeni nema dokaz o obavljenoj kupovini, gubi pravo na nagradu.

Nagrađeni nemaju dodatne troškove prilikom preuzimanja nagrada i iste su u obavezi da u svojoj organizaciji preuzmu putem kurirske službe ili lično.

Sajt igre

zabavljaj-se-ultra-snazno.weebly.com
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x