Zablistaj u novogodišnjoj noći uz NIVEA Luminous

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x NIVEA Cellular Luminous poklon set (serum, dnevni fluid i krema za ruke)

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada kozmetika

Opis

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

  1. Otvori Facebook objavu nagradne igre
  2. Komentarom treba na zanimljiv i kreativan način opisati koji se NIVEA proizvod najbolje slaže uz tvoju savršenu odevnu kombinaciju za novogodišnju noć

Izbor dobitnika

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika. Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija putem Facebook stranice organizatora.

Organizator objavljuje ime dobitnika u roku od 7 dana preko Facebook stranice organizatora.

Učesnici, koji su imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 (pet) dana od dana objave odluke žirija, dostave organizatoru svoje podatke na sledeći način putem facebook stranice organizatora i to sledeće podatke: ime i prezime, kontakt telefon, adresa i mesto stanovanja.

Predaja nagrada

Predaja nagrade će biti izvršena poštom/kurirskom poštom o trošku organizatora. Svojim potpisom na otpremnici dobitnik potvrđuje prijem pošiljke sa nagradom.

Sajt igre

www.facebook.com/dmdrogerije.Srbija/posts/2142744249210594
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x