Zaječarsko časti 2022

Zaječarsko pivo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 6x Automobil Fiat Tipo 1.4 95KS "Life" oprema
  Svake nedelje po jedna nagrada
 • 42x Vaučer za putovanje u Srbiji u vrednosti od 500 EUR koji se može iskoristiti do 15.12.2022. godine. Vaučer se može iskoristiti u turističkoj agenciji „Banbus“. Vaučer se može koristiti za više različitih putovanja do ukupnog iznosa od 500 evra. Ukoliko putovanja prelaze navedeni iznos, dobitnici snose razliku.
  Svakog dana po jedna nagrada
 • 1008x Zaječarsko suncobran sa postoljem
  Svakog sata po jedna nagrada

Ukupan broj nagrada: 1.056

Tipovi nagrada ostalo prevoz putovanje automobil vaučer

Opis

Sva punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji imaju pravo da učestvuju u Nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod Organizatora, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih najužih porodica.

Mehanizam

 1. Kupi neko od promotivnih pakovanja Zaječarskog piva
 2. Pronađi kod ispod zatvarača i pošalji ga putem SMS poruke na broj 6600 ili putem veb stranice www.zajecarskoigra.rs
 3. Odmah nakon slanja ispravnog koda dobićeš povratnu informaciju da li si dobio neku od nagrada
 4. U slučaju dobitka sačuvaj zatvarač do kraja nagradne igre

U slučaju da učesnik nije osvojio nijednu nagradu, dobiće povratnu poruku: "Poštovani, niste osvojili nijednu nagradu. Želimo Vam više sreće sledeći put!"

U slučaju da je učesnik poslao neispravan Kod, dobiće povratnu poruku: "Poštovani, kod koji ste uneli je neispravan. Molimo Vas, kontaktirajte naš kontakt centar ili pokušajte ponovo."

Kada je učesnik osvojio neku od nagrada, dobija i informaciju koju nagradu je osvojio (Zaječarsko suncobran sa postoljem, Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra, FIАT TIPO):

 • "Čestitamo! Osvojili ste nagradu - Zaječarsko suncobran sa postoljem. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač." – u slučaju da je osvojen Zaječarsko suncobran sa postoljem.
 • "Čestitamo! Osvojili ste nagradu - Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač." – u slučaju da je osvojen Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra.
 • "Čestitamo! Osvojili ste nagradu – FIАT TIPO. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač ." – u slučaju da je osvojen FIАT TIPO.

Jednom poslat Kod se više ne može koristiti bez obzira na to da li je tim Kodom učesnik osvojio neku od navedenih nagrada ili ne.

Proizvodi koji učestvuju u igri

Proizvodi su obeleženi promotivnim etiketama i promotivnim zatvaračima i to:

 • Zaječarsko pivo pakovano u limenku od 0,5 litara (u daljem tekstu: KEN) sa promotivnim zatvaračima srebrno-crvene boje
 • Zaječarsko pivo pakovano u staklenu povratnu bocu od 0,5 litara (u daljem tekstu: RGB) sa promotivnim zatvaračima crveno-bele boje
 • Zaječarsko pivo pakovano u staklenu nepovratnu bocu od 0,33 litra (u daljem tekstu: OVB) sa promotivnim zatvaračima crveno-bele boje

Sva promotivna pakovanja imaju na unutrašnjoj strani promotivnog zatvarača odštampan jedinstveni osmoznamenski alfanumerički kod i obeležena su promotivnim etiketama sa osnovnim detaljima nagradne igre.

Dodela nagrada

Nema ograničenja u broju poslatih Kodova po učesniku, niti u pogledu broja nagrada koje se dele na dnevnom nivou (na jedan sat i na jedan dan) koju jedan telefonski broj može da osvoji. Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nedeljnu nagradu. U slučaju da jedan učesnik ostvari pravo na dve nedeljne nagrade (bilo da je poslao sa istog ili sa različitih brojeva telefona), drugu nedeljnu nagradu neće dobiti i ta nagrada ostaje nedodeljena.

Učesnici se u svakom trenutku, putem web stranice www.zajecarskoigra.rs. mogu informisati da li je u određenoj nedelji već dodeljena nedeljna nagrada. Obaveštenje o dodeljenoj nedeljnoj nagradi će biti postavljeno na pomenutoj web stranici najkasnije do kraja dana u kom je dodeljena nedeljna nagrada.

Dobitnici su dužni da čuvaju zatvarače sa Kodovima kojima su osvojene nagrade, do uručenja poklona i predaju ih prilikom preuzimanja nagrada licima koja im nagrade uručuju.

Nakon što je dobio poruku kojom je obavešten da je dobio određenu nagradu, dobitnika će najkasnije u roku od 3 radna dana kontaktirati kontakt centar, koji će od dobitnika zatražiti osnovne lične podatke. Tek nakon što saopšti potrebne lične podatke učesnik stiče svojstvo dobitnika. Lični podaci koji će tom prilikom biti prikupljani od dobitnika su: ime i prezime, adresa i JMBG.

Nagrade se dele učesnicima po sledećoj dinamici:

NАGRАDE NА JEDАN SАT

Nagrada Zaječarsko suncobran sa postoljem se izvlači tokom svakih sat vremena za čitavo vreme trajanja Nagradne igre. Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan sat (od 00:00 do 01:00, zatim od 01:00 do 02:00 itd.) nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu. Poslednji trenutak kada nagrada može biti izvučena je 15.05.2022. godine u 23:59, odnosno, poslednji period kada algoritam nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade je 15.05.2022. godine od 23:00 do 23:59.

NАGRАDE NА JEDАN DАN

Nagrada vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra se izvlače svakog dana tokom čitavog trajanja Nagradne igre. Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan dan (od 00:00 do 23:59) nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu. Poslednji trenutak kada nagrada može biti izvučena je 15.05.2022. godine u 23:59, odnosno, poslednji period kada algoritam nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade je 15.05.2022. godine od 00:00 do 23:59.

NEDELјNE NАGRАDE

Nagrada – FIАT TIPO se izvlače svake nedelje tokom šest nedelje trajanja Nagradne igre. Kompjuterski kod/algoritam u toku jedne nedelje (od ponedeljka u 00:00 do nedelje u 23:59) nasumično određuje trenutak dodele nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu. Nedelje su raspoređene na sledeći način:

 • Prva nedelja: od 04.04. do 10.04.
 • Druga nedelja: od 11.04. do 17.04.
 • Treća nedelja: od 18.04. do 24.04.
 • Četvrta nedelja: od 25.04. do 01.05.
 • Peta nedelja: od 02.05. do 08.05.
 • Šesta nedelja: od 09.05. do 15.05.

Poslednji trenutak kada nagrada može biti izvučena je 15.05.2022. godine u 23:59, odnosno, poslednji period kada algoritam nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade je od 09.05. u 00:00 do 15.05. u 23:59.

Preuzimanje nagrada

Pokloni Zaječarsko suncobran sa postoljem i Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra će biti dostavljeni dobitnicima putem kurirske službe na adresu koju su dostavili organizatoru, a u roku od 90 dana od dana dobijanja nagrade.

Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji АP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u dogovoru sa samim dobitnicima.

Organizator će dobitniku nagrade FIАT TIPO organizovati uručenje ključeva u Zaječarskoj pivari najkasnije u roku od 120 dana nakon završetka Nagradne igre uz obavezno prisustvo treningu za odgovornu konzumaciju.

Sajt igre

zajecarskoigra.rs
Gost
43 Komentara
Igor
Igor
 pre godinu
Konačno pivo koje mi odgovara 😁
Zorica
Zorica
 pre godinu
Nece da mi prihvati e-mail
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
U takvim situacijama treba proveriti da nema znak razmaka pre ili posle email adrese jer ga sistem neće smatrati za ispravnog, a lako je prevideti da postoji.
Ljuba
Ljuba
 pre godinu
Poštovani,
Sedam kodova za redom šaljem, svih sedam neispravno??? Kako???
Ljuba
Ljuba
 pre godinu
Evo i deseti kod zaredom šaljem, odgovor je "kod je neispravan"??? Molim za objašnjenje, jer je ovo već ozbiljno sumnjivo.
Darko
Darko
 pre godinu
Velika slova
Slobodan
Slobodan
 pre godinu
Super
Igor
Igor
 pre godinu
Koliko god kodova ukucao ono ništa... Da li je neko odavde dobio nešto?
Cvetković
Cvetković
 pre godinu
Ne prihvata kodove
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Proveri da li dobro unosiš kod. Npr. da nisi uneo 0 (nulu) umesto slova O i tako te karaktere koji su slični.
Marko
Marko
 pre godinu
Освојио сам сунцобран, међутим нисам контстиран у року од 3 дана, каква је процедура?
Sanja
Sanja
 pre godinu
Pozovi ih na ovaj broj telefona i pitaj mozda su te greskom preskočili.
0800/003-337 од понедељка до суботе од 9:00 до 20:00 часова, за време трајања Наградне игре
Snežana
Snežana
 pre godinu
Isti problem. Kod neispravan.
Da li na sms šaljem samo broj sa čepa ili postoji i neki tekst ispred koda?
Ako idem preko sajta, onda mi javlja neispravna e-mail adresa, koju koristim par decebija
Ne razumem, i nije u redu.
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Treba slati samo KOD sve spojeno, bez razmaka i novih redova. Proverite da li ste dobro ukucali karaktere.

Što se tiče email adrese treba proveriti da nema znak razmaka pre ili posle email adrese jer ga sistem neće smatrati za ispravnog, a lako je prevideti da postoji.
Sasa
Sasa
 pre godinu
L2*******
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Zdravo Saša, kod treba slati putem SMS poruke na broj 6600 ili putem veb stranice www.zajecarskoigra.rs
Radanska51979
Radanska51979
 pre godinu
7R****
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Ćao, kod treba slati putem SMS poruke na broj 6600 ili putem veb stranice www.zajecarskoigra.rs
Nebojsa
Nebojsa
 pre godinu
7A****
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Ćao Nebojša, kod treba slati putem SMS poruke na broj 6600 ili putem veb stranice www.zajecarskoigra.rs
Miki
Miki
 pre godinu
Evovam kod za djabe P7JM4RMD
Vladan Borovic
Vladan Borovic
 pre godinu
CM****
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Vladane, kod treba slati putem SMS poruke na broj 6600 ili putem veb stranice zajecarskoigra.rs.
Unamed
Unamed
 pre godinu
Preko 100 koda sam poslao , pa ko ce da da i suncobran , a da je gratis , hahhahaha mora to da se plati . . . 100 x 60,00 din = 6000 A, kod bracu kineza , 4000 suncobran , 3 x 3 m . . .
Igor
Igor
 pre godinu
Voćkice mi život upropastile
Daliborka
Daliborka
 pre godinu
Ukucala sam preko 150 cepa i nista. STVARNO SRAMOTA
Dalibor
Dalibor
 pre godinu
Najjače Zaječarsko domaće😍
Jozef
Jozef
 pre godinu
4E****
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Kod treba slati putem SMS poruke na broj 6600 ili putem veb stranice zajecarskoigra.rs
djuro
djuro
 pre godinu
Dva puta SMS-om i jednom mejlom bezuspesno sam pokusao da posaljem kod KFT4272U. Prilicno sam pismen za novinara i dovoljn o dobro vidim za svojih 60 leta. U cemu je problem?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Molimo Vas pozovite kontakt centar na broj 0800/003-337 ili pošaljite e-mejl sa upitom na adresu: kontakt@zajecarskoigra.rs
DRAGAN LIPOLIST
DRAGAN LIPOLIST
 pre godinu
Do sada sam sigurno preko 200 kodova ukucao -nista tesko dobiti
Ivan
Ivan
 pre godinu
Igra je najobičnija prevara. Prošle godine sam poslao preko 300 zatvarača, ni suncobran nisam dobio
Sanja
Sanja
 pre godinu
Ova mi igra nikako nije jasna da li su samo odredjeni kodovi dobitni,ili izvlače od svih pristiglih kodova?I prosle godine i ove unosimo ogroman broj kodova a nista nismo dobili.
Teodora
Teodora
 pre godinu
Poslala sam jedno 5000 kodova i nista nisam dobila.
Igor
Igor
 pre godinu
Odakle? To radiš u nekom kafiću?
Biljana
Biljana
 pre godinu
Katastrofa......toliko smo kodova poslali i baš nikakva nagrada......raaazočareeeenjeeee!!!!
Biljana
Biljana
 pre godinu
Čitam poslali sedam, deset kodova....mi smo poslali preko 30...
Marija
Marija
 pre godinu
L23***
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Ćao Marija

Kod treba slati putem SMS poruke na broj 6600 ili putem veb stranice zajecarskoigra.rs
Vesna Sokolovic
Vesna Sokolovic
 pre godinu
Ja sam dobitnik putovanja.Dobitni cep je bio 170 po redu.Nastavila sam i dalje da igram za suncobran i ukucala sam 1000 kodova.Nista od dobitka ali bitno da sam dobila putovanje.
Sami je cista sreca u pitanju.
Sanja
Sanja
 pre godinu
Čestitam od ❤️,uzivajte na putovanju
Vesna Sokolovic
Vesna Sokolovic
 pre godinu
Hvala puno Sanja
43
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x