Zapali sa Karavanom

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Glavna nagrada

  • 1x Rafting Tarom za 6 ljudi

Nedeljne nagrade

  • 30x Karavan outdoor set

Ukupan broj nagrada: 31

Tipovi nagrada ostalo putovanje

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja su korisnici internet mreže sa prebivalištem u Republici Srbiji bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora i uži članovi njihove porodice nemaju pravo da učestvuju u konkursu, kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi aplikacije i konkursa i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za konkurs.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Karavan sir u bilo kojoj Idea, Roda ili Mercator prodavnici
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Otvori veb sajt od nagradne igre i napravi profil ukoliko ga već nemaš
  4. Unesi sliku fiskalnog računa na kome se nalaze kupljeni Karavan artikli, na fotografiji treba da budu jasno vidljivi svi neophodni elementi: kada i gde je obavljena kupovina i šta je kupljeno kao i QR kod
  5. Nakon odobrenja računa u tvom profilu ćeš dobiti poene: 1 poen za 1 gram sira
Učesnik može, za vreme trajanja konkursa, poslati neograničen broj fiskalnih računa.

Izbor dobitnika

Učesnici će za nedeljne nagrade biti rangirani prema broju skupljenih bodova na rang listi. Učesnici će u svakom trenutku moći da provere svoj trenutni plasman isključivo putem Rang liste.

Svake nedelje izlazi nedeljna Rang lista učesnika koji su, prema sakupljenom broju bodova (tokom trajanja konkursa određene nedelje), zauzeli prvih deset mesta.

Imena ovih učesnika biće objavljena na internet stranici organizatora zapalisakaravanom.com pod nazivom „Rang lista” i to u roku od 48h nakon završene nedelje.

Nedeljni ciklusi traju:

  • I nedelja - od 1.9. u 12:00 časova do 7.9.2023. u 23:59:59
  • II nedelja - od 8.9. u 00:00 časova do 14.9.2023. u 23:59:59
  • III nedelja - od 15.9. u 00:00 časova do 22.9.2023. u 23:59:59

U slučaju da više učesnika ostvari identičan broj bodova, nedeljnu nagradu će dobiti učesnik koji u najkraćem vremenskom periodu ostvari najveći broj bodova, pri čemu će se kao kriterijumi uzeti vremena izdavanja svih fiskalnih isečaka.

Po 10 učesnika svake nedelje koji su ostvarili najveći broj bodova osvajaju Karavan outdoor set, a učesnik koji je osvojio najveći broj bodova tokom celog perioda nagradnog konkursa osvaja Rafting Tarom za sebe i još 5 ljudi.

Kontaktiranje dobitnika

Dobitnici nedeljnih nagrada će biti kontaktirani od strane organizatora u roku od 72h po dostavljanju podataka iz člana 5. stav 2 i biće obavešteni da je potrebno poslati original fiskalne račune na uvid kao potvrdu kupovine i učešća na adresu: Communis d.o.o, ul. Bulevar Oslobođenja 61, 11000 Beograd, u roku od 5 dana. Dobitnici nagrada mogu lično dostaviti original računa na navedenu adresu Communis d.o.o. radnim danima u periodu od 9h do 17h.

Nagrađeni učesnici konkursa biće u obavezi da dostave naznačene podatke najkasnije u roku od 3 dana od dana objavljivanja imena dobitnika. Ukoliko dobitnici postupe suprotno pravilima konkursa odnosno ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 5 dana od momenta kontaktiranja putem dostavljenog broja telefona, organizator neće biti u obavezi da im dodeli nagrade, u kom slučaju se nagrade dodeliti sledećim učesnicima sa najboljim rezultatom.

Preuzimanje nagrada

Nedeljne nagrade će biti dostavljene na kućne adrese korisnika, putem brze pošte, nakon što korisnici pošalju original svojih računa, kao dokaz o kupovini, saglasno pravilima.

Sajt igre

zapalisakaravanom.com
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x