Zbog čega je tvoj dom najtoplije mesto na svetu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Peć Alfa plam Elita 2
  • 2x Štednjak Alfa plam Alfa 55

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada prevoz bela tehnika gorivo

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Mehanizam

  1. Uslikaj fotografiju na temu "Zbog čega je tvoj dom najtoplije mesto na svetu"
  2. Okači fotografiju na Facebook stranicu Naxi jutro uz Svetu Stefanovića @svetanaxiradio

Fotografije moraju da budu originalne, sve fotografije za koje se utvrdi da nisu autorske, odnosno potiču sa Interneta biće diskvalifikovane.

Izbor dobitnika

Nagrade se dele jednom nedeljno, a svakog petka se proglašava dobitnik za tu nedelju u programu Naxi radija.

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

Preuzimanje nagrada

Nakon proglašenja pobednika, dobitnici su obavezni da ostave svoje podatke tačno ime, prezime i broj telefona i JMBG. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Sajt igre

www.naxi.rs/zbog-cega-je-tvoj-dom-najtoplije-mesto-na-svetu-naxi
Gost
3 Komentara
Sanja
Sanja
 pre godinu
Nije mi jasna igra uopšte niti sta se bira,udjem danas na fb. da vidim kakve slike ucestvuju i bas danas proglase za prvu nedelju jednog dobitnika.I pored toliko lepih slika oni proglase za dobitnika sliku na kojoj su samo noge u vunenim carapama.Ako neko moze nek me prosvetli i objasni sta se trazi meni ova pobednicka ko reklama za carape uz slogan,,ko nema alfa plam mora biti carapan''.🤣🤣🤣al covek dobi sporete.
Sanja
Sanja
 pre godinu
Šporet
Djiki
Djiki
 pre 11 meseci
Namestaljka
3
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x