Zbog čega je tvoj dom najtoplije mesto na svetu

Trajanje

-

Nagrade

  • 2x Peć Alfa plam Elita 2
  • 2x Štednjak Alfa plam Alfa 55

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada prevoz gorivo bela tehnika

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Mehanizam

  1. Uslikaj fotografiju na temu "Zbog čega je tvoj dom najtoplije mesto na svetu"
  2. Okači fotografiju na Facebook stranicu Naxi jutro uz Svetu Stefanovića

Fotografije moraju da budu originalne, sve fotografije za koje se utvrdi da nisu autorske, odnosno potiču sa Interneta biće diskvalifikovane.

Izbor dobitnika

Nagrade se dele jednom nedeljno, a svakog petka se proglašava dobitnik za tu nedelju u programu Naxi radija.

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

Preuzimanje nagrada

Nakon proglašenja pobednika, dobitnici su obavezni da ostave svoje podatke tačno ime, prezime i broj telefona i JMBG. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Sajt igre

www.naxi.rs/zbog-cega-je-tvoj-dom-najtoplije-mesto-na-svetu-naxi
Gost
2 Komentara
Sanja
Sanja
 pre 5 dana
Nije mi jasna igra uopšte niti sta se bira,udjem danas na fb. da vidim kakve slike ucestvuju i bas danas proglase za prvu nedelju jednog dobitnika.I pored toliko lepih slika oni proglase za dobitnika sliku na kojoj su samo noge u vunenim carapama.Ako neko moze nek me prosvetli i objasni sta se trazi meni ova pobednicka ko reklama za carape uz slogan,,ko nema alfa plam mora biti carapan''.🤣🤣🤣al covek dobi sporete.
Sanja
Sanja
 pre 5 dana
Šporet
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x