Zimi uživam

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Head & Shoulders igru Head & Shoulders spreči perut i okrepi se?

-

Nagrade

  • 3x Vaučer za kupovinu u Intersportu u dinarskoj protivvrednosti od 250 EUR
  • 3x Samsung Galaxy Tab A7 Wi Fi
  • 5x Fit Pass kartica

Ukupan broj nagrada: 11

Tipovi nagrada tehnika vaučer

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

Radi učešća učesnik treba da:

  1. Kupi bilo koji Head&Shoulders proizvod u nekom od Delhaize objektata (Tempo, Maxi, Mega Maxi ili Shop&Go).
  2. Sačuva fiskalni račun do kraja konkursa (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu).
  3. Poseti @Headandshouldersrs Instagram nalog i u komentaru ispode objave o ovom konkursu, napiše što kreativniji odgovor na pitanje: "Koje su vaše omiljene zimske aktivnosti" uz obavezno dodavanje oznake #ZimiUzivam.

Postavljanje ličnih i autentičnih komentara kao i kupovina proizvoda mora biti izvršeno isključivo u toku trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir)

Jedan komentar (opis događaja) može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj svojih komentara.

Izbor dobitnika i dodela nagrada

Žiri će odabrati najduhovitije komentare koji odgovaraju temi konkursa.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Imena 11 najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem objave storija sa tagovanim imenima najuspešnijih učesnika na instagram nalogu @headandshouldersrs.

Nakon objave storija sa imenima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram naloga @headandshouldersrs radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/headandshouldersrs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x